Winnen

Win: 20x Love, Rosie dvd

[AFGELOPEN]Ook al begint de zon weer te schijnen en ben je waarschijnlijk meer buiten, het blijft fijn om 's avonds een filmpje te kijken. Met je vriendinnen, je lover of gewoon alleen. Als je gek bent op romantische films dan is Love, Rosie iets voor jou. Deze film met Lily Collins en Sam Claflin in de hoofdrollen is om heerlijk bij weg te zwijmelen. Jij kan de dvd winnen! 

Als je van films The Notebook, If I Stay en The Fault in Our Stars houdt, dan ga je Love, Rosie ook geweldig vinden. Love, Rosie is gebaseerd op het boek 'Where The Rainbow Ends' van de Ierse schrijster Cecelia Ahern. Lily Collins en Sam Claflin spelen twee beste vrienden die overduidelijk smoorverliefd op elkaar zijn, maar op de één of andere manier nooit samen kunnen zijn. Je merkt het al: een film waar je heerlijk bij weg kan zwijmelen…


Mocht je meer willen weten over de film dan hebben we de synopsis voor je: Rosie (Lily Collins) en Alex (Sam Claflin) groeien samen op in Londen en delen lief en leed met elkaar. Samen hebben zij de droom om Engeland te ontsnappen, maar wanneer Rosie onverwachts zwanger blijkt te zijn geraakt na een one-night-stand, valt dit plan in duigen. Als Alex naar Boston verhuist voor zijn studie en Rosie alleen achterblijft in Engeland, proberen de twee vrienden hun hechte vriendschap te behouden. Helaas blijkt dit moeilijker dan gedacht, en drijft de afstand hen langzaam uit elkaar. Weten de twee de eens zo sterke band te behouden, of blijkt de ruim 5000 kilometer tussen hen toch te groot? Zou onvoorwaardelijke vriendschap dan echt geen afstand kennen?

Bekijk de trailer hieronder: 

Girlscene mag 20 dvd's van Love, Rosie weggeven! Misschien heb je 'm al gezien, maar dan kan je de film zo vaak kijken als je wil ;-). 

Wat moet je doen om kans te maken op de dvd van Love, Rosie?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op FacebookInstagram en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen via de linkerbalk.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:
{@module=postContest id=”542″}