News

Gossip Girl(scene) week 11

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Chuck Bass keert terug op tv, de prijs van Kim Kardashian's nieuwe hairdo, Penn Badgley onthult welke Gossip Girl-actrice de beste én slechtste kusser is, Taylor Swift verzekert haar benen voor een bizar bedrag en Harry Styles gebruikt een ehhh.. apart middeltje tegen puistjes. 

Hoera, Chuck Bass keert terug op ons beeldscherm! Nou oké, niet helemaal, maar Ed Westwick heeft wel een nieuwe tv-rol gespeeld. De rol is heel anders dan die van de rijke Chuck, Ed zal een moordenaar spelen in de nieuwe serie LA Crime. De opnames voor de nieuwe serie zijn nu bezig en als alles goed gaat dan is LA Crime vanaf het najaar te zien op de Amerikaanse zender ABC. Fingers crossed! 

Nog meer tv-nieuws: Keeping Up With The Kardashians gaat vanaf zondag 22 maart van start op E! Het is alweer het tiende seizoen, maar we kunnen nog steeds geen genoeg krijgen van de avonturen van de Kardashians.

De Gossip Girl(scene) zou de Gossip Girl(scene) niet zijn zonder nieuws over Kim Kardashian. Sorry ;-). Dit keer gaat het over haar beruchte platinablonde haar. Mocht je de hairdo ook mooi vinden en hetzelfde willen, dan moet je er flink voor dokken. De kapster van Kim heeft het prijskaartje onthuld… Miss Kardashian heeft $500 neergelegd voor de blonde highlights in haar lokken. Wow! 

Er werd heel wat gezoend in Gossip Girl, logisch dus dat Penn Badgley de vraag kreeg wie de beste én slechtste kusser was van iedereen. Hilary Duff, Jessica Szor, Leighton Meester of toch zijn ex Blake Lively? Blijkbaar kun je de beste en slechtste kusser zijn, Penn koos namelijk voor beide titels Blake! "De beste kusser is Blake, omdat we toen een relatie hadden. En de slechtste? Misschien Blake, nadat het uit was". Tja, dit bewijst maar weer eens dat daten met een collega niet het allerbeste plan van de wereld is. 

Hoe beroemd Harry Styles ook is, ook hij heeft last van puistjes. Wel heeft hij door de bakken met geld die hij verdient met zijn muziek toegang tot de meest dure middelen om van dit kwaaltje af te komen. Mocht je zijn geheim willen weten… bereid je dan maar voor op een bizarre onthulling. De dermatoloog van Harry heeft namelijk onthuld aan Grazia dat hij dol is op een gezichtsbehandeling met schapenplacenta. Ja, je leest het goed. We willen graag van puistjes af, maar of we daarvoor een placenta van een schaap op ons gezicht willen smeren? 

Lindsay Lohan is wederom betrokken bij een Photoshop-schandaal. Eerder kwam ze in opspraak omdat ze een pikante Instagram-foto van zichzelf zou hebben bewerkt. Ze heeft haar lesje niet geleerd. Blijkbaar vond ze haar billen en benen te dik, want die heeft ze duidelijk dunner gemaakt op de bovenstaande foto. Met veel negatieve reacties onder de Instagram-foto als gevolg. Welk lesje we kunnen leren van Lindsay's fout? Niet zo slim om een foto te bewerken voor een deur… 

Vanessa Hudgens heeft haar lange bob verruild voor een korte bob. Wat vind jij van haar nieuwe hairdo? 

Taylor Swift verdient de kost met haar gouden keeltje, maar ze staat ook bekend om haar jaloersmakende lange benen. Blijkbaar zijn haar benen zo kostbaar, dat ze er een verzekering voor heeft afgesloten. Miss Swift vindt haar legs 40 miljoen dollar waard. Mocht er iets gebeuren met haar lange benen, dan hoeft ze zich geen zorgen te maken over de kosten. Dus. 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bron: etonline, ohnotheydidnt, dailymail