Fashion

Outfit of the Day: de perfecte lente/zomer sneakers

Girlscene is terug met een Outfit Of The Day! De zon scheen volop, waardoor we niet konden wachten om naar buiten te gaan. De eerste zonnestalen vragen om een foto, toch? 😉 Deze keer zie je Girlscene's Danique tijdens haar koffiepauze. Een goed moment om een grote cappuccino te bestellen en haar nieuwe sneakers van Keds te dragen. Kijk snel verder voor de outfit.

De lente is in aantocht en op de Girlscene redactie kun je ons niet blijer maken dan met de eerste zonnestralen. Het was voor ons daarom vanzelfsprekend dat we meteen de camera hebben gepakt en naar buiten zijn gegaan om een paar kiekjes te maken. Danique wil namelijk graag haar nieuwste aanwinsten laten zien! Ze heeft onlangs een paar hagelwitte Keds aan haar collectie toegevoegd die haar helemaal in de Grease sferen brengt. Danique heeft voor deze sneakers gekozen omdat ze helemaal wit zijn, ze passen goed bij haar 'cleane' look. Bovendien staan ze bij vrijwel elke outfit. 

Deze sneakers met dikke zool zijn terug te vinden in de nieuwste collectie van het schoenenmerk. Het mooie? Er is voor iedereen wel een geschikt paar te vinden waardoor je eindeloos kunt combineren. Niet geheel onbelangrijk: het is een iconische sneaker, omdat Keds de sneaker uitvond, way back in 1916 (!). De 'Champion' was de eerste sneaker ooit!  In dit artikel laat Danique zien hoe zij haar Triple paar draagt.


Danique draagt
Leren jas: Goosecraft | Blouse: Costes | Broek: Marc by Marc Jacobs
Schoenen: Keds | Tas: Rebecca Minkoff | Portemonnee: Fred de la BretonièreDanique draagt de Triple van Keds. Maar wist je dat er dit voorjaar ook nog de gloednieuwe Double Deckers zijn? Kijk maar mee naar de modellen en nieuwste printjes van dit moment:


Champion Jute Dot €69,95 | Double Decker Woven Stripe €69,95


Champion Metallic €89,95 | Triple Woven Slither Animal €74,95


Champion Aztec Metallic €69,95 | Triple Seasonal €69,95

De nieuwste schoenen van Keds koop je – hier – bij webshop Omoda.nl! 

Wat vind jij van de outfit van Danique?

*Dit is een gesponsord artikel