News

Fail: Zussen gebruiken drinkflesje om Kylie Jenner lippen te krijgen

Kylie Jenner heeft een trend in gang gezet. Een gevaarlijke. Elk meisje droomt van volle lippen à la Kylie Jenner en inmiddels worden er gekke dingen verzonnen om die te krijgen. Zussen Bir­gitta Ás and Yrja Ás gebruikten een drinkflesje om Kylie Jenner lippen te krijgen nadat ze deze methode hadden gezien op internet. Helaas was het resultaat niet waar ze op gehoopt hadden…

Het lijkt erop dat steeds meer meiden op een gekke manier proberen om volle lippen zoals Kylie Jenner te krijgen. Vorige week schreven we over Brittany Forster die probeerde om volle lippen te krijgen door CandyLipz te gebruiken, met een dramatisch resultaat als gevolg. Maar het kan nog gekker. Inmiddels worden er waterflesjes gebruikt om Kylie Jenner lippen te krijgen.

De IJslandse zussen Birgitta en Yrja zagen volle lippen wel zitten en probeerden de DIY uit die ze vonden op internet. Begrijpelijk, want je gaat niet zomaar een bedrag van duizend euro betalen voor lipinjecties. Het leek dus een simpele en goedkope oplossing, maar het bleek het tegenovergestelde te zijn. Nadat ze het waterflesje hadden gebruikt, zwollen hun lippen heel erg op. Tot bloeduitstortingen aan toe. 


Bron


Bron

"Het was echt heel pijnlijk", vertelt Yrja. "Het was de eerste keer dat we het probeerden, we wilden zien wat er zou gebeuren". Dat hebben de zussen wel geweten. De lippen sloegen blauw uit en ze hadden nog dagen last van hun opgezwollen lippen. De methode met de waterfles is heel populair in IJsland. Daarom besloten ze om hun bizarre resultaat te delen op Facebook, om andere meiden te waarschuwen. 

Plastisch chirurg Pordiis Kjartansdottir raadt de DIY sterk af. "Het is heel gevaarlijk om een waterflesje te gebruiken voor zoiets. Zeker als je het vaker doet. De lippen worden blauw, zo kunnen ze makkelijk geïnfecteerd raken en het gevoel verliezen. Het is een super gevaarlijk grapje en ik adviseer iedereen om het niet te proberen."

Kortom: don't try this at home.

Wat vind jij ervan dat er steeds gekkere dingen worden bedacht om Kylie Jenner lippen te krijgen? 

Bron: dailymail, metro.co.uk

Must reads 👀