Fashion

Tip: Vrouw! beurs in Leeuwarden van 13 t/m 15 maart

Hoera, het is bijna lente! Waar we in de winter vooral zin hadden om binnen te zitten met een kop thee en een goede serie, krijgen we door het lentezonnetje juist zin om weer dingen te ondernemen. Shoppen, beautybehandelingen, een drankje op het terras, live optredens en trends spotten… er is zoveel leuks dat we eigenlijk niet kunnen kiezen. Goed nieuws: als je naar de Vrouw! beurs in Leeuwarden gaat op 13 t/m 15 maart dan kun je het allemaal tegelijk doen! Lees snel verder voor de details. 

Het is de start van de lente, we voelen de voorjaarszon al bijna op onze huid. Tijd om jezelf summer proof te maken! Op Vrouw! haal je die exotisch uitziende en kleurrijke voorjaarsmode van 2015 alvast in huis. Het is het ultieme dagje uit. Je kunt er  winkelen, proberen, beleven, proeven en ervaren. Super leuk om naartoe te gaan met je moeder of een vriendin. 

Duizenden bezoekers dompelen zichzelf ieder jaar onder in alles dat Vrouw! te bieden heeft: ‘shop till you drop’, modeshows met de nieuwste collecties, live optredens van Ferry Doedens en Tim Douwsma en een variatie aan workshops en een Haute Couture show van byOni. Maar Vrouw! is meer dan alleen shoppen. Je ontdekt er de mode- en interieurtrends voor 2015 en krijgt advies op het gebied van kleur, stijl, haar en make-up. Complete metamorfoses vinden er plaats! Natuurlijk kun je er ook lekker eten en drinken. Er staan verse sappen, smoothies, broodjes, tapas en sushi voor je klaar. Maar je kunt ook proeverijen, demonstraties en workshops op het gebied van eten bijwonen. Score! 

Altijd gedroomd van een modellencarrière? Dan is Vrouw! ook de place to be voor jou, want op 14 maart organiseert Model & Fashion Event een modelscouting! Bekende nationale en internationale modellenscouts zijn aanwezig om op zoek te gaan naar nieuwe gezichten. Voorafgaand aan de casting krijg je als model een catwalktraining, kun je portfolio foto’s laten maken en worden er diverse workshops gegeven. Tussen alle workshops door hoef je je absoluut niet te vervelen, want met je modelticket kun je ook nog beurs Vrouw! bezoeken.

Wat je allemaal kunt doen op de Vrouw! beurs: 
♥ Zomerse mode voor jezelf en kind 
♥ Workshops 
♥ Accessoires voor binnen & buiten
♥ Styling advies 
♥ Beauty en gezondheid 
♥ Vrouw! modeshow 
♥ Kookdemonstraties & proeverijen
♥ Live optredens van Ferry Doedens en Tim Douwsma

Wanneer? 13 t/m 15 maart 2015 
Waar? WTC Expo Leeuwarden
Kosten? Entreeprijs aan de kassa € 11,50, Online kaartverkoop € 9,50 (bestellen? Klik hier), Entree parkeren € 4,00

Kijk voor meer informatie op vrouw-beurs.nl

Must reads 👀