Beauty

Vier de lente met LUSH!

Woehoe, het is bijna lente! Op de Girlscene redactie kunnen we niet wachten om de jurkjes weer in de kast te leggen en de dikke truien op te bergen. LUSH speelt mooi in op deze tijd van het jaar en brengt daarom heerlijk ruikende producten uit om de lente goed mee te beginnen. Sommige bad- en doucheproducten heb je al eerder gezien en sommigen zijn compleet nieuw… Kijk snel mee.


Dit zijn de nieuwste lente aanwinsten van LUSH! Herken je de tros met wortelen en het gouden ei nog van vorig jaar? Op de Girlscene redactie zijn we erg blij dat deze weer verkrijgbaar zijn! In dit artikel zie je (verder) de volgende producten:

Bunch of Carrots – reusable bubble bar
Hoppity Poppity – bath bomb
Somewhere Over the Rainbow – soap
Pot 'O Gold – shower jelly
Golden Egg – bath melt


Bunch of Carrots – €9,95
Bunch of Carrots is een reusable bubble bar wat wil zeggen dat je de wortelen niet in één keer gebruikt. Je betaalt wel iets meer voor de wortelen, maar het betekent wel dat je het meerdere keren gebruikt. Wees niet bang voor een worteltjesgeur, want het ruikt eerder naar citroen en grapefruit. Dit is ongetwijfeld Girlscene's favoriet!


Hoppity Poppity – €3,95
Hoe schattig is het Hoppity Poppity konijn? Deze bruisende bunny heeft een opwekkende en kruidige geur die perfect is voor overdag. Als verrassing bevat de binnenkant van de bath bomb knettersnoep om je bad extra kleurrijk te maken.


Somewhere Over the Rainbow – €6,50 per 100 gram
Somewhere over the rainbow way up high… Dit vrolijke zeepje loopt van blauw over in paars en roze en laten we de subtiele glitter bovenop niet vergeten! De regenboog zeep ruikt naar roos, neroli en mandarijn, heel lekker.


Pot 'O Gold – €5,95 voor 100 gram
Ah, een shower jelly waar LUSH zo bekend om staat! De pot met gouden goodness breng je over je hele lichaam aan zodat er een fijne schuimlaag ontstaat. Je zachte huid ruikt daarna naar sinaasappel, mirre en ananas. Het is een bijzondere geurcombinatie. 


Golden Egg – €5,95
Het spektakel stuk van de collectie is toch Golden Egg. Compleet gehuld in gouden glitter is dit ei een ware showstopper die de huid goed verzorgt. Het ei bevat namelijk fairtrade cacaoboter zodat je huid super zacht aanvoelt. 

Wat vind jij van de LUSH collectie? Welke producten schaf jij aan?