Beauty

5 redenen waarom je badthee moet kopen

Merken moeten erg hun best doen om leuke nieuwe producten op de markt te brengen en iedereen te verbazen. The Body Shop weet in ieder geval wel hoe dat moet! Zij verkopen namelijk badthee waar theeleuten zoals de redactieleden van Girlscene erg blij van worden. Maar eh… Wat is badthee eigenlijk en waarom moet je het kopen? Girlscene legt het je uit.


Nieuw in de schappen van The Body Shop: Fuji Green Tea Detox Bath Tea! Maar wat is dit voor product? Het is geen thee wat je in een kopje stomend water doet, maar in een stomend heet bad. Dit theebad helpt schijnbaar om je lichaam te detoxen, omdat het reinigt en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Ideaal om de stress van overdag te vergeten én tegelijkertijd je huid te verzorgen. 


Op de Girlscene redactie worden we niet snel heel enthousiast van een specifiek product, maar van The Body Shop Fuji Green Tea Detox Bath Tea worden we wél blij. En nee, niemand betaalt ons om dit te zeggen. 😉 Eigenlijk moet iedereen een pot met badthee in huis hebben en daarom delen we vijf redenen waarom ook jij dit aan moet schaffen.

1. Het is een goed cadeau
Badthee is een product waar je iedere badliefhebber blij mee maakt. De combinatie van het blik met het thee-ei maakt dit een goed cadeau om te geven of om aan jezelf te geven. Het is geen standaard douchegel cadeaupakket, waardoor het lijkt alsof je meer moeite hebt gedaan. Bovendien ziet het er iets luxueuzer en volwassener uit dan een simpel cadeaupakket.

2. De geur helpt je om te ontspannen
Snuffel eventjes aan de badthee en je waant je al in Azië. De thee ruikt sterk en spa-achtig, waardoor je eventjes een half uur kan ontspannen in de badkamer. Vergeet de stress van school, werk of vriendinnen, want met deze geur ben je gegarandeerd helemaal zen.

3. Badthee verzorgt de huid
Stap even in een theebad en je huid voelt weer als nieuw aan. Dit klinkt als een verkooppraatje, maar het werkt echt! De huid is zacht en verzorgd door de combinatie van de thee en het badzout. Na het badderen heb je in ieder geval geen bodylotion meer nodig.

4. Badthee ontgift het lichaam
Vergeet speciale juices en detox kuren, want badthee werkt ook om het lichaam te ontgiften! Waarschijnlijk heeft het niet precies hetzelfde effect, maar toch belooft de badthee van The Body Shop om je lichaam te reinigen en afvalstoffen af te voeren. Dat is mooi meegenomen. 

5. Je hebt een klein beetje nodig
Over het algemeen is badthee iets prijziger dan het gemiddelde badproduct, maar daartegenover staat dat je slechts een klein beetje per bad nodig hebt. Zoals bij punt twee staat ruikt de badthee erg sterk, waardoor het dus niet nodig is om het thee-ei helemaal vol te stoppen met de badthee. Zo geniet je langer en vaker van een heerlijk ruikend bad! 

The Body Shop Fuji Green Tea Detox Bath Tea kost €15 voor 300 gram. De Bath Infuser kost €6. 

Wat vind jij van badthee? Kende je het al?