News

Kippenvel: YouTube-artiest ontmoet fans offline

Muziek maken en dat met de wereld delen, dat is de droom van de 18-jarige Safa Liron. Ze zingt op haar slaapkamer, neemt dit op en deelt haar zangkunsten via haar YouTube-kanaal. Met als doel om ooit voor een echt publiek te kunnen zingen. Safa's droom kwam onlangs uit, ze gaf haar allereerste optreden! Haar fans -uit binnen- en buitenland- rukten massaal uit om haar te verrassen en aan te moedigen. Die honderden duimpjes omhoog lijken misschien niet veel, totdat ze ineens allemaal voor je neus staan! Deze bijzondere gebeurtenis is vastgelegd in een prachtige video… Kippenvel!

Wie is jouw favoriete YouTuber? Vlogs, tutorials, optredens…Tegenwoordig kijkt iedereen weleens een filmpje van een YouTuber; of het nu over beauty, fashion of muziek gaat. De 18-jarige Safa Liron uit Rotterdam is zo'n YouTuber. Zij droomt van het leven van een succesvol artiest; muziek maken en hier haar geld mee verdienen. Ze heeft al een aardige fanbase op YouTube opgebouwd, maar een live concert geven? Dat zat er nog niet in… dacht ze. Op 3 maart is de droom van Safa uitgekomen door Vodafone Firsts.

Safa gaf haar allereerste concert in de Sugarfactory. En wat voor één! De trouwe fans die Safa volgen op YouTube waren er allemaal bij om dit bijzondere moment bij te wonen. Safa's eerste concert was er eentje om nog lang te onthouden. Er is een prachtige mini documentaire gemaakt van het concert. Het is zo ontroerend om te zien hoe verrast Safa is toen ze het -voor haar onbekende- publiek zag!

In Safa's First Applause zien we de tocht van een getalenteerd YouTube-muzikante naar haar eerste live optreden en een bijzondere ontmoeting met haar tot voor kort alleen online fans. Super mooi om te zien waar YouTube je kan brengen en hoe trouw de fans zijn. Die paar honderd likes op een filmpje zijn eigenlijk zo speciaal! Bekijk de ontroerende video hieronder:

Watch on YouTube

#powertosafa

Door Vodafone Firsts zijn er nog meer dromen uitgekomen! Zo maakte de dove 19-jarige Vera van Dijk voor het eerst een concert mee in Paradiso, modeontwerpster Liselore Frowijn kreeg de kans om voor het eerst haar eigen collectie te showen op Amsterdam Fashion Week en de gezellige oma’s An en Ria vlogen voor het eerst in een vliegtuig. Klik hier voor nog meer ‘eerste keer verhalen’.

Wat vind jij van de video? Kreeg je ook kippenvel?

*Dit is een gesponsord artikel

Must reads 👀