Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Whitney Port en Selena Gomez tot Jessica Simpson en Kim Kardashian. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Gwen Stefani
Het lijkt wel of Gwen Stefani nooit ouder wordt, ze ziet er nog net zo goed uit als 10 jaar geleden! Gwen wordt gespot in Los Angeles in een all black outfit, ze rockt een zonnebril van Prada en hakken van haar eigen merk L.A.M.B.

Gigi Hadid
Gigi kan eigenlijk elke week terugkomen in 'Wie Rockt de look?'. Het 19-jarige supermodel wordt zelden in een saaie outfit gespot. Gigi verlaat de H&M show tijdens Paris Fashion Week in ripped jeans van Joe's, een jasje van Iro en de welbekende sneakers van Adidas.

Solange Knowles
Solange was ook in Parijs te vinden voor Fashion Week. Ze werd gespot bij de Carven show in een complete outfit van Carven, aan haar voeten droeg ze Malone Souliers van een kleine 1000 dollar. 

Kim Kardashian
Grote veranderingen voor Kim Kardashian. Geïnspireerd door vriendin en visagist Joyce Bonelli, koos Kim er ook voor om haar haren platinablond te verven. Wij zijn er nog niet helemaal uit of we haar nieuwe coupe hot or not vinden, hoewel we moeten toegeven dat het wel erg mooi staat bij deze outfit. Kim verscheen als trouwe fan bij de show van Balmain, gehuld in een complete outfit van Balmain.

Demi Lovato
Demi was in California te gast bij een tv show, ze showt haar curves in een strakke leren rok en basic grijs shirtje. Na jaren gevochten te hebben tegen boulimia en anorexia is Demi nu tevreden met wie ze is. Vorige week postte ze een bikinifoto op Instagram met het bijschrift "Regardless of what society tells you these days… You don't have to have a thigh gap to be beautiful." En groot gelijk heeft ze! 

Kris Jenner
De ogen waren tijdens de avond van de Balmain show in Parijs alleen op de nieuwe coupe van Kim gericht. Maar Kendall liep ook mee in de show, momager Kris Jenner was aanwezig om haar dochter te supporten. Er zijn maar weinig vrouwen van bijna 60 jaar die zo'n kort jurkje kunnen rocken, maar Kris is er zeker één van!

Olivia Parlermo
Dat Olivia mode ademt, bewees ze al in de realityserie The City. Olivia verscheen net zoals Solange bij de Carven show, ze draagt natuurlijk een jurk van Carven, gecombineerd met zelf ontworpen hakken voor het merk Aquazurra.

Rosie Huntington-Whiteley
Rosie is als een van de weinigen niet in Parijs te vinden, ze werd gespot na een etentje met vrienden in Hollywood. Rosie draagt een stoere leren broek gecombineerd met een chic colbert van Yves Saint Laurent.

Nicki MinajNicki kiest zoals gewoonlijk weer voor een extreme outfit, ze verscheen op een event in een from head to toe roze outfit. De crop top, kokerrok én hakken zijn allemaal van Alexander McQueen.

Lady Gaga
Oui, oui, ook Lady Gaga vertrok naar Parijs om front row te zitten bij de Balenciaga show. Lady Gaga laat haar extreme outfits de laatste tijd in de kast hangen en kiest steeds vaker voor klassieke looks, net zoals deze outfit van Balenciaga.

Beeld: GettyImages

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Must reads 👀