News

Gossip Girl(scene) week 10

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kristen Stewart laat zichzelf graag door een hel gaan, Kim Kardashian's nieuwe hairdo, dé app die Kim gebruikt om haar selfies mee te bewerken, Kendall Jenner vindt Keeping Up With The Kardashians ordinair en Rihanna en Leonardo DiCaprio echt een setje? 

Dat Kristen Stewart echt van acteren houdt en niet van de bekendheid die daarbij komt kijken, weten we al doordat ze al meerdere keren een akkefietje met paparazzi heeft gehad. In een interview met CR Fashion Book vertelt ze wat haar zo aantrekt in acteren. "Ik vind het heerlijk om mezelf door een hel te laten gaan en die pijn te voelen", zegt Kristen. "Dat is wanneer ik met het meest voldaan voel. Dat ik mezelf geslacht heb en dat het aan het einde van de rit helemaal waard is". Ehhh, ok?

Kim Kardashian heeft afgelopen maand twee dingen aan haar uiterlijk gedaan die we nooit hadden verwacht. Zo knipte ze haar signature lange lokken af en gaat ze nu met een bob door het leven. Maar deze week deed ze iets waarvan we écht niet hadden verwacht dat ze het ooit zou doen. Kimmie verfde haar lokken platinablond! Uiteraard werd haar nieuwe hairdo breed uitgemeten in de media (tja, dat gebeurt er als je Kim Kardashian heet) en het leverde gemengde reacties op. Wat vind jij van Kim met blond haar: hot or not? 

Altijd al benieuwd geweest naar de app die Kim gebruikt om te zorgen dat haar selfies er perfect uitzien? Us Weekly weet het zeker, het is Perfect365. De vrienden van Kim zouden de app ook allemaal gebruiken. Nu denk je vast dat er een prijskaartje aan zit, maar dat is niet zo! De app is gratis. Dus mocht je ook selfies à la Kim Kardashian willen plaatsen, dan weet je nu wat je moet doen. 

We zijn een beetje in de war… In het ene bericht lazen we dat Kendall Jenner een nieuwe realityserie krijgt met zusje Kylie, maar volgens de laatste berichten wil ze juist niets meer te maken hebben met realityseries. Volgens een insider wil ze de naam 'Jenner' laten vallen en voortaan als alleen Kendall door het leven gaan. Ook wil ze naar Londen verhuizen zodat ze zich volledig kan richten op haar modellencarrière. Kendall vindt Keeping Up With The Kardashians ordinair en het zou haar naar beneden halen. Het model wil niet meewerken aan de nieuwe projecten die ze samen met Kylie heeft, omdat ze haar eigen persoon wil zijn. Wat haar tegenhoudt? Mama Kris. Zij is op z'n zachtst gezegd niet blij met de wensen van Kendall en doet er alles aan om het te voorkomen. Poor Kendall! 

In other Kendall news: ze liep deze week een show voor H&M, samen met Gigi Hadid. De modellen gaan als een speer! Leuk om te zien dat ze niet alleen shows voor luxe merken lopen. Wat we nóg leuker zouden vinden? Een H&M campagne met Kendall en Gigi. Hoe leuk zouden de bushokjes er dan uitzien! 

De geruchten gaan al weken, maar het lijkt toch écht waar te zijn: Leonardo DiCaprio en Rihanna zijn een setje. De twee zijn samen gefotografeerd op haar verjaardagsfeestje. Een feestganger twitterde "Zag Leo en Rihanna zoenen terwijl Pour It Up afgespeeld werd". Leo en RiRi zijn nog maar net aan het daten, maar volgens bronnen zitten ze niet bepaald op een roze wolk. De eerste scheurtjes zijn er al. Een bron meldt dat de acteur geen momentje voor zichzelf heeft, omdat Rihanna hem overal volgt. De zangeres laat hem niet met rust en daar wordt Leo een beetje gek van. Mmm, dit klinkt meer als een korte fling dan een lange relatie, of niet? 

Watch on YouTube

Dakota Johnson is het onderwerp van gesprek door haar controversiële rol in Fifty Shades of Grey. Die rol is ook de reden waarom zij gevraagd is om de gastpresentator te zijn van Saturday Night Live, een Amerikaans comedyprogramma. Dakota speelde in verschillende sketches, maar er is er één die bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot. Het programma waagde zich aan een sketch over terreurbeweging ISIS. Hierin zie je dat een vader zijn dochter (Dakota) naar het vliegveld brengt en ziet hoe zijn dochter wordt meegenomen door de soldaten van ISIS. Het heeft veel ophef veroorzaakt. Wat vind jij: gaat de sketch te ver of is het een geslaagde grap?

 

Eén van de redenen waarom we dol zijn op Demi Lovato: ze plaatste deze foto van zichzelf in bikini om te laten zien dat ook zij geen thigh gap heeft en dat het ook helemaal niet nodig is. "Het is mogelijk om van je lichaam te houden zoals het is", schreef ze bij de foto. Wij nomineren Demi voor het perfecte rolmodel!

Until next week,
XOXO Girlscene

Bron: etonline, ohnotheydidnt, dailymail