News

Zijn deze foto’s van shirtless Justin Bieber gefotoshopt?

Justin Bieber kan geen fotoshoot meer doen of er wordt alweer gespeculeerd of er Photoshopt is gebruikt. De zanger staat shirtless op de cover van het nieuwe nummer van Men's Health. Justin heeft er overduidelijk geen problemen mee om zijn abs te laten zien. Maar daarmee komt er ook een vraag naar boven: heeft Justin écht zo'n afgetraind lichaam of heeft hij hulp gehad van Photoshop? 

Arme Justin Bieber… voor de tweede keer in 2015 -en het is nog maar net begonnen!- wordt hij ervan beschuldigd dat zijn foto's flink zijn bewerkt. De eerste keer werd er gespeculeerd over de 'echtheid' van zijn foto's voor de inmiddels beruchte Calvin Klein campagne. Niet alleen zijn spieren zouden groter gemaakt zijn, maar ook zijn zaakje (als je begrijpt wat we bedoelen). 

Nu schittert Justin op de cover van het Amerikaanse tijdschrift Men's Health. Op de foto's heeft hij geen T-shirt aan en pronkt hij met zijn afgetrainde lichaam. Hoewel de meeste dames zijn wasbordje en gespierde armen zullen bewonderen, zijn er ook een paar mensen die zich afvragen of Justin er in het echt ook zo strak uitziet of dat hij een beetje hulp heeft gehad van Photoshop… 

Men's Health kreeg lucht van de discussie die vooral gaande was op sociale media en daarom plaatsten ze een foto op Instagram met een duidelijk antwoord: “Our April issue features Justin Bieber—can he really reinvent himself? See 10 (unphotoshopped) photos of his new body on our website”. Volgens het tijdschrift is er dus géén gebruik gemaakt van Photoshop. Maar of iedereen dat gelooft? 

Of de foto's nu bewerkt zijn of niet, ze blijven fijn om naar te kijken. Of niet? 😉

Wat denk jij: zijn de spieren op de foto's groter gemaakt of niet? 

Bron: pagesix, hollywoodreporter
Beeld: men's health

Must reads 👀