Lifestyle

Deze bizarre gadgets wil jij sowieso hebben

Er blijven steeds meer nieuwe gadgets komen. Tegenwoordig kun je bellen met je smartwatch, foto's maken een Google Glass bril en je conditie bijhouden via een armband. Best handig allemaal toch? In Japan gaan ze nog een stapje verder, hier hebben ze zelfs een speciaal woord voor al die gekke gadgets, namelijk Chindōgu. Girlscene heeft de raarste, maar stiekem ook best handige gadgets voor jou verzameld.

1. Slaapstatief
We kennen allemaal wel dat moment dat je doodmoe onderweg naar huis gaat. Je kunt niet wachten om je ogen even dicht te doen, maar dan blijkt er geen stoel meer vrij te zijn. Tja, dan kun je dus je statief met hoofdsteun tevoorschijn halen.. 

2. BoterstiftHet doet ons een beetje aan Pritt denken, maar het bespaart je wel een extra mes dat je niet hoeft af te wassen. 

3. PizzaschaarDe pizzaschaar kun je niet alleen in Japan kopen, deze superhandige tool is ook gewoon in Nederland te koop. Het klinkt misschien een beetje raar om je pizza te knippen, maar met deze schaar blijven alle ingrediënten precies op hun plek zitten én heb je nooit meer vieze handen. 

4. PizzahoudersNadat je de pizza perfect geknipt hebt kun je met deze pizzahouders de pizza zonder geknoei opeten. Best handig voor een avondje series kijken en pizza eten in bed, toch? 

5. De roze kapCharmant ziet het er niet uit, maar praktisch is het wel. De roze kap zorgt ervoor dat jouw haar niet in het eten belandt. Maar eigenlijk kun je de kap ook best dragen naar een verkleedfeestje, bijvoorbeeld als je verkleed gaat als roze leeuw ;-).

6. Kussen met armruimteWord jij ook wel eens in paniek wakker omdat je geen gevoel meer hebt in je arm? Dat komt omdat je er te lang op hebt gelegen. Met dit kussen kun je de hele nacht op je arm liggen zonder de volgende ochtend zonder gevoel in je arm wakker te worden.

7. Food ventilatorDé oplossing voor alle ongeduldige eters die elke keer weer hun mond verbranden. Je kunt natuurlijk je eten afkoelen door te blazen, maar je kunt dus ook een mini ventilator aan je bestek hangen.

8. Baby swifferIedereen moet wel eens een klusje doen in het huishouden, maar met dit pakje begint het wel erg jong. Met deze uitvinding wordt zelfs een kruipende baby nuttig.

9. Duo parapluBen jij ook altijd degene die nat wordt als je met z'n tweeën onder een paraplu loopt? Met deze enorme paraplu kun je gezellig samen onder de paraplu lopen en beiden droog blijven. 

10. KnuffelarmAls jij je vriendje mist wanneer hij niet bij je slaapt kun je hem op eenzame avonden vervangen door dit kussen. Hij praat dan misschien niet terug, maar hij pakt in ieder geval geen dekens af!

11. Sauna maskerDit creepy masker zou niet misstaan in een horrorfilm, maar het is een beauty product. Ken je die rubberen banden die je om je buik kunt dragen waardoor je vet zou verliezen door te zweten? Dit masker zou hetzelfde effect hebben, maar dan voor je gezicht. 

12. Happy face trainerHeb jij een permanent bitch face? Of krijg je altijd te horen dat je zo boos kijkt? Dit bitje zou de oplossing moeten zijn. Door 5 minuten lang in het bitje te bijten zouden de spieren in je wangen en mond versterken waardoor je een mooiere lach krijgt.. Geloof jij het?

Welke gadget zou jij stiekem best willen hebben? En welke vind jij het raarst?

Bron
Bron