Lifestyle

That awkward moment when…

Sommige mensen hebben nou eenmaal wat vaker last van ongemakkelijke momenten dan anderen. Tja, iedereen heeft wel een beetje awkwardness in zich schuilen, of je nou die persoon bent die die struikelt in een vol klaslokaal of er na een presentatie achter komt dat je gulp openstaat. We've all been there.. Lees verder en check of jouw awkward moment er ook tussen staat.

That awkward moment…

…wanneer een high five helemaal misgaat. Je raakt geen hand, maar een hoofd of zelfs een borst. Of nog erger, de ander ziet niet dat je een high five wilt geven.…wanneer je iemand drie kussen wilt geven en de ander je maar één kus geeft.

…wanneer je een poging waagt om met stokjes te eten, maar als je stokjes eenmaal je mond hebben bereikt er niets meer tussen zit.….wanneer je tijdens een gesprek jouw kauwgompje per ongeluk uitspuugt.

…wanneer jij je even geen raad meer weet met je armen. Langs je lichaam of toch over elkaar? Of toch op je heup?…wanneer je een stinkende wc uitloopt en een ander je aankijkt alsof jij het was. It wasn't me!

…wanneer je afscheid van iemand neemt en je allebei daarna dezelfde richting op loopt.

….wanneer je tijdens een les iets tegen een vriendin fluistert en de halve klas zich omdraait. Blijkbaar fluister je toch niet zo zacht als je denkt.…wanneer je zo hard moet lachen dat jij je verslikt en je niet meer kan stoppen met hoesten en lachen.…wanneer je stoel niet meewerkt. Jij zou zweren dat de stoel vlak achter je stond en niet een meter achter je. Net zoals wanneer je op een stoel wiebelt en jouw stoel ineens besluit achterover te kiepen waardoor jij naast je stoel ligt.…wanneer je in een restaurant iets wilt bestellen, maar je weet niet hoe je het uitspreekt. Vervolgens wijs je het gerecht maar aan en zegt: 'Deze alstublieft'.…wanneer je een beha draagt met afneembare bandjes en er ineens een los schiet. Natuurlijk gebeurt dit alleen middenin een gesprek..

Wat is het meest ongemakkelijke moment dat jij ooit hebt meegemaakt? Welke van de bovenstaande awkward moments heb je wel eens gehad?

Bron