News

VIDEO: meisje wilde Kylie Jenner lippen (maar dit is wat ze kreeg)

Redactie

Volle lippen à la Kylie Jenner, dat is wat iedereen wil hebben. Helaas is niet iedereen gezegend met zulke lippen. Maar er zijn wel manieren om je lippen voller te laten lijken, door make-up bijvoorbeeld. En door CandyLipz te gebruiken, een soort pompje waardoor de lippen opzwellen. Brittany Forster probeerde CandyLipz uit, maar kreeg niet het resultaat waar ze op had gehoopt… 

Of ze nu echt zijn of niet, iedereen is jaloers op de volle lippen van Kylie Jenner. Er zijn talloze tutorials gemaakt over hoe je haar lippen kan krijgen met behulp van make-up en er is nu zelfs een gadget die je lippen voller kan maken! CandyLipz belooft de perfecte lippen in zeven dagen. De Australische Brittany Forster probeerde CandyLipz uit, maar het bleek wel héél goed te werken bij haar lippen. 

CandyLipz heeft zich zeker aan de belofte gehouden, Brittany had zeker vollere lippen gekregen. Haar lippen zwollen echter zo erg op, dat ze eerder uitzag als ‘plastic surgery gone wrong’. Het leverde wel een hilarisch filmpje op, want de vriendinnen van Brittany hebben haar hysterische reactie gefilmd. 

De gadget werkt dus echt voor vollere lippen, maar dat ze zó gigantisch zouden worden had Brittany ook niet verwacht. Toen ze het resultaat in de spiegel bekeek schrok ze zich een ongeluk. Zulke grote lippen heeft Kylie Jenner nu ook weer niet! 😉 En Brittany was ook onaangenaam verrast toen ze na een paar dagen blauwe lippen kreeg. De Australische blondine kan er nu wel om lachen en ze heeft er zelfs iets van geleerd. “Ik waardeer mijn dunne lippen nu veel meer”, vertelt ze tegen DailyMail. 

De fabrikant van CandyLipz zit niet zo met het mislukte resultaat van Brittany. Sterker nog, ze zijn dolblij met het resultaat. “Ze heeft vollere lippen en we love it”, laten ze weten. Tja, zo kun je het ook bekijken. 

Watch on YouTube

 

Must reads 👀