Beauty

Hoera: de Beautybox wordt nu nog leuker!

Ben je gek op beauty en vind je het leuk om nieuwe producten te testen? Dan heb je vast weleens van de Beautybox gehoord. Je weet wel, die doos vol met nieuwe, onbekende maar vooral fijne producten die je maandelijks opgestuurd krijgt. En de Beautybox wordt nu nog leuker! Waarom? Vanaf nu hoort Truly Yours ook bij Beautybox. Hier lees je meer over de overname. 

Elke maand een doos met beautyproducten bij je post, dat klinkt toch fantastisch? Elke maand hebben wij er weer veel plezier van om de producten uit de Beautybox te reviewen (klik hier voor de review van februari). Het leuke van zo'n box is dat je producten ontvangt die je normaal niet zo snel voor jezelf zou kopen. Je bent toch al gauw bang voor een miskoop, maar met de Beautybox krijg je de kans om verschillende producten te testen en te kijken welke je fijn vindt. En als een product niet bevalt, dan kun je er altijd een vriendin of familielid blij mee maken! 

Vanaf nu is de Beautybox nog leuker
Waarom? Omdat Truly Yours vanaf nu onderdeel is van Beautybox! Truly Yours is ook een maandelijkse box met beautyproducten en daarom werd besloten om de krachten te bundelen. Wat er precies gaat veranderen blijft nog even geheim, maar één ding is zeker: de Beautybox wordt vanaf nu gevuld met nog fijnere beautyproducten. Een box die je dus echt niet mag missen als beautyliefhebber. 

Dit moeten we vieren
En dat doen we met een kortingscode! Als je nu een abonnement op de Beautybox afsluit dan krijg je korting! Deze actie is geldig tot en met vrijdag 6 maart. 

Ga naar beautybox.nl en gebruik de vouchtercode BEAUTYBOXWELKOM en ontvang 10% korting op jouw abonnement!