Lifestyle

It-girls van Nederlandse bodem

All the boys want her and all the girls want to be her. Modellen, zangeressen, actrices, bloggers; in Amerika gaan ze allemaal door als it-girl. Van Blake Lively tot Alexa Chung. In Nederland wordt het woord 'it-girl' niet zo vaak gebruikt, maar wie zijn die girls eigenlijk in Nederland? De volgende meiden hebben niet alleen talent, maar zijn ook nog eens bloedmooi.

Negin Mirsalehi

Negin was vastberaden om van haar passie haar baan te maken. Ze wist dat de gemiddelde blogger er vijf jaar over doet om een blog winstgevend te maken dus besloot ze alles op alles te zetten om dit in kortere tijd te doen. Haar droom kwam uit, inmiddels is Negin één van Nederlands populairste bloggers en vliegt ze de wereld rond om haar droom te leven.

Amanda van Effrink

Je zal glitteraddict, Amanda, niet snel tegenkomen in een simpele outfit. Amanda pakt het groots aan, altijd. Amanda is niet alleen bezig met haar eigen geweldige looks; ze is stylist, fashion illustrator en creatief designer. Beetje over the top outfit inspiratie nodig? Op Amanda's Instagram ben je op het juiste adres.

Romee Strijd

De 19-jarige Romee heeft het al ver geschopt. Ze liep shows voor onder andere Isabel Marant, Vera Wang, DKNY, Michael Kors en veel andere grote namen. Drie jaar geleden hebben we Romee al geïnterviewd, maar na die eerste Fashion Week is ze niet stil blijven zitten. Romee heeft onlangs meegelopen in de Victoria's Secret Fashion Show en wordt zelfs al de nieuwe Doutzen genoemd.

Pip Pellens

Pip Pellens zul je vast kennen als Wiet uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar wist jij dat ze ook stemmen heeft ingesproken voor series? Zo sprak ze onder andere de stem van Sam in voor de serie Sam & Cat, maar ook van Suzie in Ned's Survivalgids. Naast acteertalent blijkt Pip ook nog eens een ongelofelijk mooie stem te hebben, samen met haar vriend Pim bracht ze in 2014 een kerstsingle uit! 

Veronica van Hoogdalem

In 2008 was Veronica al net zo geliefd als nu, de kijkers van TMF startten een handtekeningenactie om Veronica als VJ te krijgen. Tegenwoordig is Veronica in verschillende programma's te zien als presentatrice. Dat Veronica gorgeous is, is geen geheim, maar haar vriend, rapper Digitzz mag er ook wezen. Het eerste Nederlandse it-koppel dus!

Josh Veldhuizen

Josh werd bekend door het programma Modemeisjes Met Een Missie. Hierin zag je hoe Josh vocht om haar eigen label op de markt te krijgen. Inmiddels is dat haar lang en breed gelukt, haar kledinglijn Josh V is ongelofelijk populair. Josh is uitgegroeid tot een echte businessvrouw, maar wist jij dat Josh vroeger werkte als model? She's got it all.

Debbie Nuchelmans

Als je Debbie nog niet kent, zou je denken dat het weer zo'n prachtige Scandinavische fashionblogger zou zijn. Schijn bedriegt. Debbie komt gewoon uit ons kikkerlandje. Dol op simplicity en goede sneakers? Dan heb je er vanaf nu een nieuwe blog addiction bij. 

Wie zou jij als Nederlandse it-girl bestempelen?