Lifestyle

16 afknappers tijdens de seks

Soms gaan er ook wel eens dingen mis tijdens seks waardoor je er niet meer van kunt genieten… Grote afknappers zijn bijvoorbeeld scheten laten tijdens de seks en slechte dirty talk. Het liefst seks je met iemand die schoon, fris en fruitig is maar in real life kan dit vies tegenvallen! Wat is jouw grootste afknapper? Girlscene zet voor jou een aantal afknappers volgens vrouwen én volgens mannen op een rijtje.

Afknappers volgens vrouwen

Hygiëne
Als er iets een walgelijke turn-off is dan is het wel slechte hygiëne! Mannen (en vrouwen) met zure lucht bij de geslachtsdelen, onder de oksels, voeten of die uit hun mond stinken. Het kan echt je zin in seks verpesten… Je wilt pas seks met iemand die schoon, fris en fruitig is, anders hoeft het niet!

Slechte dirtytalk
Geen vrouw zit te wachten op de uitspraak “Who’s your daddy?” of als hij klaarkomt “You f*ching bitch, you f*cking whore!”, zoals Charlotte York uit de serie Sex and the City moest ondergaan tijdens een potje seks. Of Samantha Jones uit dezelfde serie in haar oor gefluisterd kreeg: “Samantha, does your vagina-whyna wanna little visit from my mister-mister?” Er zijn een hoop dingen die vrouwen wel willen horen, maar geen agressieve taal, iets wat je doet denken aan je vader of dat hij je laat voelen alsof je een kind van vier bent.


Te snel klaarkomen
Het is natuurlijk geweldig als jullie samen kunnen klaarkomen, maar dit lukt zelden. Vrouwen vinden de seks veel lekkerder als de man ook nog opgewonden is. Zo rek je de sekstijd, bouw je de spanning op en heeft de vrouw ook meer kans om klaar te komen. Voor veel vrouwen blijkt klaarkomen tijdens seks moeilijk. Oraal gaat dit een stuk beter!

Onzeker zijn over zijn lichaam
Als hij telkens vraagt of zijn piemel wel groot genoeg en hard genoeg is, als hij begint over je ex of die gespierde overbuurman van je, dan gaat er iets fout. Voor veel vrouwen is dit echte en afknapper. Het is fijn om seks te hebben met iemand die zelfverzekerd is over zijn lichaam. Dat is aantrekkelijk en dit geldt natuurlijk ook voor ons vrouwen!

Aandacht verliezen
Dat hij tijdens de seks afgeleid is door zijn boek, jou aan de kant schuift en begint te lezen voor het slapen gaan is niet echt aardig! Wat een afknapper… Tijdens seks is er alleen tijd voor seks en niet voor andere dingen. Het kan erg kwetsend zijn als hij niet de tijd voor je kan nemen. Maar andersom, voor mannen, is het natuurlijk ook erg kwetsend.

Alleen aan zichzelf denken
Is hij klaar met seks als hij zijn orgasme heeft gehad? Jij ligt daar nog, opgewonden en vol adrenaline, en hij heeft de kracht niet om jou te bevredigen. Dit is voor veel vrouwen een supergrote afknapper. Ook een afknapper is dat hij tijdens de seks alleen maar zijn ritme aanhoudt, veel te snel gaat en geen rekening houdt met wat jij lekker vindt. Seksen doe je samen en seksen met een egoïst is een echte afknapper!

Scheten laten tijdens de seks
Tja, wat kunnen we hier over zeggen. Dit is zó’n turn-off.

Ongevraagd anaal
Is hij even de weg kwijt of is dit zijn bedoeling? Het kan erg pijnlijk zijn om anaal gepenetreerd te worden als je dit niet verwacht. Je bekkenbodemspieren zijn niet ontspannen dit kan pijnlijk zijn. Je kunt hier erg van schrikken en ook kan het je zin in seks flink verpesten.


Borstspelen
Mannen opgelet: borsten zijn geen stressballen. Borsten en tepels zijn gevoelig. Hoewel het verleidelijk is er hardhandig mee om te gaan, let wel op wat de vrouw fijn vindt. Voor vrouwen kan het een afknapper zijn als er te hard met hun borsten gespeeld wordt.

Geen conditie
Het liefst willen wil iedereen seksen met een fit persoon. Even stoppen om op adem te komen is niet echt opwindend. Dit geldt natuurlijk voor mannen én vrouwen.

Geen naspel
Vroeger was het normaal dat je na het seksen een sigaret rookte. Tegenwoordig gaan veel mensen na het seksen meteen op hun mobiel om hun berichtjes te checken of kijken op social media. Het is erg fijn om na de seks nog even een momentje samen bij te komen. Ook een afknapper is dat mannen (of vrouwen) na het seksen het liefst meteen onder de douche springen omdat ze zich zo ‘vies’ voelen.

Afknappers volgens mannen

Geen initiatief tonen
Mannen willen niet alleen het werk doen. Alleen voor necrofielen is het fijn om seks te hebben met mensen die niet bewegen, dus kom in actie en toon initiatief!

Te veel haar
Op plekken waar het zonlicht niet komt. De meeste mannen kunnen een glad lichaam wel waarderen, dus zorg als vrouw dat je er schoon en netjes bijloopt.

Oma onderbroek
Een te grote onderbroek vinden veel mannen niet aantrekkelijk. Ze willen natuurlijk niet met Oma Miep in bed liggen. Kijk ook uit met kinderachtige slipjes met bijvoorbeeld animatiefiguren. Tenzij je partner dit juist aantrekkelijk vindt… Als het goed is willen mannen niet het gevoel hebben dat ze met een 10-jarige in bed liggen.


Wc-papier 
Wc-papier tegenkomen tussen de schaamlippen tijdens het beffen. Dit is echt een afknapper! Zorg dat je vulva en vagina schoon zijn en dus geen afscheiding, geen papier, geen tamponpluis en geen haren alstublieft.

Scheten laten tijdens seks
Mannen vinden het sowieso vies dat vrouwen ook scheten laten. Tijdens de seks is dit echt een afknapper en al helemaal als hij jou met zijn mond aan het bevredigen is…

Orgasme faken 
En dit later bekennen. Je geeft hiermee mannen het gevoel dat ze iets niet goed gedaan hebben, terwijl ze dachten dat jij helemaal genoot van je orgasme. Voor mannen is dit ook een keiharde afknapper.

Wat vind jij een grote afknapper tijdens seks?

Bron: Ze.nl, Mens-en-gezondheid.infonu.nl
Beeld: Thinkstock

Must reads 👀