Lifestyle

Zoenen, zo moet het in ieder geval niet

Heb jij wel eens met een slechte kusser gezoend? Was het zó erg, dat je er helemaal naar van werd? Hing de tong van je kuspartner in je keel of werd je helemaal duizelig van de tong die als een wasmachine draaide? In dit artikel lees je over 6 vreselijke soorten zoenen. Misschien heb jij wel een zoen uit het onderstaande rijtje aan de levende lijven ondervonden…

Zoenen is iets heel intiems. De meeste mensen herinneren hun eerste zoen beter dan hun eerste keer seks. Wat iedereen lekker vindt tijdens het zoenen is erg persoonlijk. Er zijn een aantal soorten zoenen die mensen over het algemeen niet kunnen waarderen. Het kan natuurlijk zijn dat jij een van deze onderstaande zoenen wel lekker vindt, smaken verschillen!


De wasmachine
Kleine wasjes, grote wasjes, stop ze in de wasmachine! Draait je kuspartner met zijn tong alsmaar rondjes linksom, rechtsom en dan weer linksom? Het gaat steeds sneller en sneller en op een gegeven moment hou jij het niet meer bij! Bijna iedereen vindt dit echt een afknapper. Bij een wasmachinezoen zijn alleen jullie tongen in de weer, de lippen doen niets.

De kannibaal
Tijdens het zoenen voelt het alsof jij wordt opgegeten door je kuspartner! Help! “He raped my face!” zoals Charlotte York uit de serie Sex and the City zei. Je kuspartner spreidt zijn mond wijd en zoent je wild, met mogelijk veel speeksel. Na het zoenen heb je gewoon een tissue nodig om je gezicht schoon te deppen. Bah! Subtiel bijten in de lip kan erg sexy zijn, maar bijt niet te hard want niemand wil naar de dokter voor een liphechting…

De tandarts
Ook een grote ergernis tijdens het zoenen is dat jullie tanden tegen elkaar knallen. BAM, íets te enthousiast. Wat ook misselijkmakend kan zijn is wanneer je kuspartner met zijn tong langs jouw tanden gaat, oftewel, de tandartszoen. Is je kuspartner nou op zoek naar eten in jouw mond of is 'ie gewoon verdwaald? 


De smakker
Smakgeluiden tijdens het zoenen vinden de meeste mensen ook een afknapper. Smakken is sowieso niet aantrekkelijk, laat staan als iemand in je mond smakt!

De spitse tong
Ook wel tongzoenen met een punttongetje. Iemand die zoent met een punttongetje heeft een te korte tong of de tong niet ontspannen. Dit is natuurlijk vervelend, maar don’t worry! Je tong ontspannen kun je oefenen.

De hijger
Je kuspartner ademt uit door zijn of haar mond, vol in jouw mond. De juiste manier om te ademen of uit te ademen is via je neus.

Andere ergernissen tijdens het zoenen kunnen zijn:
– dat je kuspartner je hoofd iets te stevig vastpakt, je wangen samenperst en je make-up verpest;
– dat je kuspartner uit jouw maat zoent: langzamer dan jij zoent of dat het te snel gaat voor je;
– dat je kuspartner met zijn ogen open zoent en jij schrikt wanneer je dit ziet;
– dat de tong van je kuspartner helemaal achterin je mond hangt;
– dat de tong maar stil in de mond van je kuspartner ligt en werkelijk niets doet;
– dat je kuspartner je rug breekt, omdat hij/zij flink over je heen buigt en langer is dan jij;

Komen deze zoenen jou bekend voor?

Beeld: Thinkstock