Lifestyle

Feest: Chicklit.nl is vernieuwd!

Verslind je het ene boek na het andere? Kijk je graag een goede film of serie? Alle boekenwurmen en tv- en filmverslaafden kunnen hun hart ophalen bij het vernieuwde design van Chicklit.nl. Wat je kunt verwachten? Meer boeken, meer series, meer films, meer acties, meer recensies en meer artikelen. Hoera!

In je vrije tijd is het heerlijk om met een goed boek op de bank te zitten of je te vermaken met een film of serie. Maar wat kun je lezen of kijken? En wat is de moeite waard? Op Chicklit.nl vind je alles over boeken, films en series. De website is in een nieuw jasje gestoken waardoor je als boekenwurm of film/serieliefhebber echt niks mag missen. 

Wat is er nieuw?
Meer! Meer boeken, meer boeken, meer films, meer series, meer acties, meer recensies en meer artikelen!
Als je je inschrijft op Chicklit.nl kan je nu nog meer doen op de site. Zo kan je alles beoordelen en recenseren.
Op je eigen profiel kan je al je favorieten boeken gemakkelijk terug vinden in je online boekenkast. Zo kan je aangeven wat je nu aan het lezen of kijken bent. Of welke nog op je verlanglijstje staan.  
Zoeken is nu nog makkelijker voor je gemaakt. Vind makkelijk al je boeken, films en series in de database. En als je het juiste hebt gevonden kan je het gelijk bestellen via de link naar bol.com!
Chicklit.nl gaat weer beginnen met de Leesclub.
Maar naast de Leesclub gaan ze ook beginnen met een Filmclub! Houd de berichten in de gaten om je hiervoor in te schrijven. 
De Chicklit, film en Young Adult top 5 wordt de top 6. Leuk, want dat betekent een extra tip voor jou!  
Een prachtig nieuw logo.

Natuurlijk kun je ook lezen over de nieuwste boeken, series en films (inclusief reviews, zodat je weet of het de moeite waard is of dat je het kan skippen), vind je er interviews met auteurs en zijn er tal van winacties waar je aan mee kunt doen. 

Neem snel een kijkje op de vernieuwde website van Chicklit.nl

Wat vind jij van de nieuwe website? 

Must reads 👀