News

Gossip Girl(scene) week 8

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: op deze datum weten we eindelijk wie A in Pretty Little Liars is, pikante foto's van Rihanna (er is een tepel bij betrokken), Lady Gaga's knoeperd van een verlovingsring, Iggy Azalea stopt met social media en wie is een betere vriendin: Taylor Swift of Karlie Kloss? 



Rihanna is niet bang om een beetje te provoceren. In een fotoshoot voor Another Magazine is ze gehuld in pakjes à la Fifty Shades of Grey en toont ze zelfs een tepel. In het preutse Amerika is het showen van een tepel best shocking en de fotoshoot was daar dan ook groot nieuws. Ach, zijn ze het inmiddels niet gewend van Rihanna?!

Als er iemand een romantische Valentijnsdag heeft gehad, dan is het Lady Gaga wel. 'De man van haar dromen' zoals ze Taylor Kinney zelf noemt, heeft haar ten huwelijk gevraagd met een bijzondere ring. Een joekel van een diamant in hartjesvorm. Uiteraard zei de zangeres "JA"… hoe kun je ook anders met zo'n knoeperd van een ring?

Als je hoopt om nog een selfie of tweet van Iggy Azalea tegen te komen, dan heb je pech. De zangeres is sinds deze week gestopt met sociale media. Waarom? Ze is er helemaal klaar mee nadat er een foto van haar met cellulitis is uitgelekt en ze negatieve reacties kreeg. "Net teruggekomen van een geweldige vakantie, ging online en zag dat het blijkbaar schokkend is dat een vrouw cellulitis heeft", schrijft ze op Twitter. De zangeres vindt sociale media 'te negatief en vermoeiend'. Daarom heeft Iggy besloten om ermee te stoppen. Vanaf nu beheert haar management haar sociale media. "Internet is de lelijkste afspiegeling van de mensheid die er is", schrijft Iggy tot slot. 


Watch on YouTube

BFF's Taylor Swift en Karlie Kloss sieren de cover van de Amerikaanse Vogue. De vriendinnen staan er prachtig op (hoe leuk zou het zijn om zo'n foto te hebben met je beste vriendin?!) en praten openhartig over hun vriendschap in het bijbehorende interview. Ook staat er een filmpje online waarin de twee The Best Friends Game spelen… Want wie is er een betere vriendin? We hebben hard gelachen om het filmpje, je kunt wel zien dat ze goede vriendinnen zijn!

Watch on YouTube

Hoe cute! Ariana Grande en vriendje Big Sean hebben samen een nummer gemaakt. Speciaal voor Big Sean's single 'Research' heeft Ariana wat ingezongen. Wat vind jij van het nummer? 

OMG!!!! Pretty Little Liars fans, ga even zitten… Op de Facebookpagina van de serie is namelijk onthuld dat we ein-de-lijk te weten komen wie A écht is… Markeer 24 maart in je agenda, dan wordt in de nieuwste aflevering (uitgezonden in Amerika) bekend gemaakt wie A is. Waaaah! Wie denk jij dat het is? 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline, Telegraaf