News

Kendall Jenner wordt gepest op Instagram

Kendall Jenner heeft niet alleen succes als realityster, maar ook als model. De 19-jarige brunette mocht tijdens New York Fashion Week meelopen in de belangrijkste modeshows. Het gaat haar dus voor de wind, maar dat kan ze niet zeggen over haar band met andere modellen. Kendall is namelijk het doelwit van pesterijen. Modellen Lexi Boling en Binx Walton hebben gemene opmerkingen gemaakt op Instagram… 

Kendall is gepest door andere modellen tijdens New York Fashion Week. Modellen Lexi Boling en Binx Walton hebben gemene opmerkingen gemaakt onder een foto van Kendall op Vogue Germany's Instagram. Lexi schreef aan Binx: "Ze heeft er nooit beter uitgezien" met een smiley die huilt van het lachen. Binx reageerde met "Dat is erg" en drie dezelfde smileys erbij. De modellen vonden overduidelijk dat het geen mooie foto van Kendall was. 

Binx vond dat nog niet genoeg en schreef op Twitter: "season of the entitled" nadat de show van Marc Jacobs was afgelopen. Dit sloeg overduidelijk op Kendall, die een grote rol had in de show. 

De twee modellen hadden waarschijnlijk niet verwacht dat mensen hun reacties op zouden merken, want ze zijn inmiddels verwijderd. Lexi laat aan E! News weten dat ze niet over haar commentaar na heeft gedacht: "Ik maakte een gekke opmerking. Kendall heeft een geweldige NYFW gehad. Gefeliciteerd!" Tja, wij betwijfelen of dat gemeend is… 

Kendall wordt niet alleen getreiterd op sociale media, maar ook behind the scenes wordt het haar niet makkelijk gemaakt. "Kendall wordt constant getreiterd door andere modellen. Ze is sowieso het meest gehate catwalkmodel", vertelt een insider. De modellen halen flauwe grappen met haar uit, ze verstoppen bijvoorbeeld haar favoriete haarspray en make-up. Ook vertellen ze Kendall dat iemand naar haar op zoek is in de kleedkamer, vlak voordat ze de catwalk op moet. "Heel kinderachtig en gemeen", aldus de insider. 

Het halfzusje van Kim is het doelwit van pesterijen omdat ze vinden dat Kendall haar succes te danken heeft aan haar naam. De modellen hebben het gevoel dat Kendall denkt dat ze beter is dan iedereen. "Ze heeft niet zo hard moeten werken voor haar carrière als de anderen. Het is haar aan komen waaien door de connecties van haar familie. De modellen denken ook dat ze niet de juiste features heeft voor een succesvol model", vertelt de insider. 

Wat vind jij ervan dat Kendall wordt gepest? Vind je het zielig? Of snap je wel waarom het gebeurt? 

Bron: hollywoodlife, mirror

Must reads 👀