Winnen

Win: 3x wedges uit de GX by Gwen Stefani collectie via Zalando.nl

[AFGELOPEN] Gwen Stefani is naast haar gouden keeltje ook bekend door haar geweldige gevoel voor mode. Al jaren is Gwen een stijlicoon waar wij -onder andere in onze rubriek 'Wie rockt de look'- inspiratie vandaan halen. Geen wonder dat de beauty aan het ontwerpen is geslagen en er nu een schoenencollectie in de winkel ligt. Gwen's ontworpen schoeisel is geïnspireerd op de jaren '90 en helemaal hip voor de zomer. Wil jij een paar wedges winnen? Lees snel verder om te weten hoe je kans maakt. 

GX by Gwen Stefani is de naam van de tassen- en schoenencollectie van de zangeres. Gwen heeft gekozen voor unieke designs die allemaal gemaakt zijn van vegan materiaal. Punk, tribal, streetstyle en de 90's; dat is de stijl van Gwen en dat zie je ook terug in de collectie. Denk aan drukke prints, colour blocking, neon kleuren en haar signature: black & white. Wij zijn er gek op! Zalando.nl verkoopt de schoenen uit Gwen's collectie, zo ben je alvast klaar voor de zomer. Enne, Gwen draagt haar ontworpen schoenen zelf natuurlijk ook ;-). 


Gettyimages

Hieronder zie je de schoenencollectie van GX by Gwen Stefani. De hele collectie bekijken of een bestelling plaatsen? Klik hier


€99,95 / €99,95
€119,95 / €99,95


€129,95 / €129,95


€129,95 / €99,95
€129,95 / €89,95


Als Girlscene-lezeres maak je kans op het bovenstaande paar. De wedges hebben een waarde van €99,95.
Let op: we kunnen de wedges alleen verloten aan meiden met maat 38, 39 of 40. Doe alleen mee als je deze maat hebt! 

Wat moet je doen om kans te maken op de wedges uit de GX by Gwen Stefani collectie?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op FacebookYouTube en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen via de linkerbalk.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”537″}