News

Zo zien slanke celebrities eruit met een maatje meer

Heb jij je ooit afgevraagd hoe sterren als Katy Perry, Emma Watson en Mila Kunis eruitzien met een maatje meer? De Spaanse kunstenaar David Lopera maakt dunne celebrities een stuk voller met behulp van Photoshop. Hij wil hier het schoonheidsideaal van size zero aan de kaak stellen. Zijn celebs nog steeds aantrekkelijk als ze een vol figuur hebben?

Celebrities voelen altijd de druk om in size zero te passen. Er zijn dan ook relatief weinig sterren die een maatje meer hebben. In Hollywood is het bijna een ongeschreven regel om dun te zijn. De Spaanse kunstenaar David Lopera vindt het tijd dat volle(re) vrouwen sneller geaccepteerd moeten worden in de maatschappij. Daarom bewerkt hij foto's van dunne celebrities. Met succes! 

Het begon allemaal met een David's bewerkte foto van Katy Perry waarop ze te zien is met een paar maten meer. Al gauw ging de foto viraal en kreeg David verzoeken om nog meer celebs van wat vlees aan hun botten te voorzien. "Emma Watson, Jennifer Lawrence en Kim Kardashian zijn de meeste verzoeken die ik krijg", vertelt David. 

Hoewel David grof geld verdient met zijn creaties, is hij het helemaal eens met zijn kopers. De 20-jarige kunstenaar heeft momenteel een relatie met een vollere vrouw en vindt de celebrities ook een stuk aantrekkelijker met een maatje meer. "Kijk naar mijn foto's en je zal zien dat big beautiful is. Mila Kunis is een stuk opwindender met volle heupen en een buikje… En ik hou van Katy Perry, maar ze zou nog veel mooier zijn met een paar extra kilo's", legt hij uit. 

David benadrukt op zijn Facebookpagina dat hij obesitas NIET wil promoten en dat hij ook niet vindt dat alle vrouwen mooier zijn met een maatje meer, maar dat het voornaamste doel is dat volle(re) vrouwen sneller geaccepteerd worden in de maatschappij. 

Wat vind jij: zijn celebs nog steeds aantrekkelijk als ze een vol figuur hebben?

Bron: metro.co.uk, mirror.co.uk
Beeld: facebook