News

Beyoncé onherkenbaar op onbewerkte foto’s voor L’Oréal

Beyoncé staat toch niet zo ‘flawless’ op als we allemaal dachten. Er zijn foto’s uitgelekt van een L’Oréal Paris fotoshoot uit 2013 die nog niet bewerkt zijn met Photoshop. Wat een verschil met de uiteindelijke campagnefoto’s! Ineens zien we dat Queen B. een normaal mens is. Beyoncé heeft namelijk ook gewoon pukkeltjes en rimpels… 

Beyoncé zingt dan wel over ‘flawless’ opstaan, maar dat geldt ook niet voor haarzelf. Op de uitgelekte foto’s kun je goed zien dat er heel veel Photoshop voor nodig is geweest voordat Beyoncé’s L’Oréal foto’s in bushokjes konden hangen en in tijdschriften konden verschijnen. Op de before foto’s zie je namelijk dat de zangeres pukkels, rimpels en andere oneffenheden op haar gezicht heeft.

De onbewerkte foto’s zijn uitgelekt op de fansite The Beyoncé World. Ze wilden laten zien dat de zangeres een normaal mens is en ook haar gebreken heeft. Er zijn meer dan 200 onbewerkte foto’s van de L’Oréal fotoshoot uit 2013 geplaatst, maar The Beyoncé World heeft nu alle foto’s verwijderd. Ze wilden “geen oorlog tussen fans veroorzaken”. Andere websites hebben de foto’s veilig weten te stellen. 

De foto’s gingen direct viral nadat ze geplaatst werden. De meeste mensen zijn verbaasd, dit is namelijk een heel groot verschil met de foto’s die wij te zien krijgen. Op de campagnebeelden is namelijk geen spoor meer te bekennen van de oneffenheden, maar heeft de zangeres een super egale huid. 

Stiekem is het wel fijn om te weten dat een superster als Beyoncé er niet altijd flawless uitziet en soms ook een pukkeltje heeft. En met zulke felle lichten die gebruikt worden voor zo’n fotoshoot zie je ook echt álles. Als je het aan ons vraagt dan kunnen we Bey’s natuurlijke schoonheid ook erg waarderen!  

De after foto: 

Beyoné heeft nog niet gereageerd op de onbewerkte foto’s. 

Wat vind jij van de onbewerkte foto’s? Ben je erg verbaasd? Of opgelucht?