Beauty

Haarroutine voor extra volume

Als je eenmaal een fijne haar- of make-uproutine gevonden hebt, dan slaag je erin om het telkens iets sneller en beter te doen. Zo bespaar je wat extra minuten die je kunt spenderen aan extra tijd in je warme bed! Girlscene’s Anouk laat je haar haarroutine zien. Ze heeft een speciale techniek die voor meiden met lang haar zeker een tip is!

Anouk verdeelt het haar in twee delen, maakt er plukken van, draait deze naar buiten, rolt ze in, zet ze vast en bewerkt ze met warmte. Deze twee producten zijn essentieel voor een haardos met volume: droogshampoo en textuurspray!

Ik, Anouk, heb een vaste haarroutine en ik gebruik drie stylingsproducten, een föhn en een stijltang. Ik gebruik haarolie voor bescherming, droogshampoo voor volume en textuurspray om mijn haren lekker rommelig te maken. Ook laat ik in dit artikel zien hoe ik mijn haren draai, oprol en bewerk met warmte voor extra slag en volume! Sinds de brugklas draai ik mijn lokken naar buiten en dit zit helemaal in mijn systeem gebakken.

Tips:
– de droogshampoo en de textuurspray kocht ik bij de Action en ik betaalde per product rond de €2,00. 
– het enige product dat minder budget is is de Mythic Oil van L'Oréal. Dit product vind ik zó fijn en is zó het geld waard!
– de tweede dag hoef ik mijn kapsel niets te bewerken: het zit prima! De droogshampoo maakt dat je kapsel volume behoudt (en er niet vet uitziet). Een rommelig vlechtje of rommelige paardenstaart draag ik graag op de tweede dag. 

Heb jij een vaste haarroutine?

Beeld: Anouk Kwant