Fashion

Tip: dit zijn dé horloges van het moment!

Een horloge is allang niet meer alleen een functioneel ding. Met een horloge maak je een statement! Want een mooi, opvallend exemplaar om je pols maakt je outfit helemaal compleet. Maar wat voor een horloge kies je dit seizoen? Omdat er zoveel verschillende exemplaren zijn, zetten wij de drie grootste horlogetrends van het moment op een rij. 

Harig
Opvallend, kleurrijk en speels. Met een aaibare variant om je pols maak je zeker een fashion statement. De ‘Don’t Touch My Watch’ horloges van IWantThatMusthave hebben een goudkleurige kast en een harig bandje met panterprint. Dé manier om je outfit wat extra pit te geven!

harige horloges

Don’t Touch My Watch Ernest via IWantThatMusthave.nl, € 16,95

Chique
Is deze opvallende trend niets voor jou? Dan past de ‘Chique Ernest’ vast beter bij jou. Dit klassieke exemplaar is verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver en in de combinaties zilver/goud en zilver/rosé. De combi variant is ideaal voor als je graag goud- en zilverkleurige sieraden met elkaar matcht!

chique horloges

Chique Ernest via IWantThatMusthave.nl, € 27,95 

Retro
Retro horloges zijn weer helemaal on-trend dankzij Rihanna en it-girl Miroslava Duma. Je kent ze vast nog wel uit de jaren negentig: de geeky uurwerken met digitale klok. Ga bijvoorbeeld voor dit nostalgische exemplaar, uitgevoerd in goudkleur. 

Old Skool Baby via IWantThatMusthave.nl, € 19,95 

Ook heel fijn, de horloges van IWantThatMusthave zijn heel betaalbaar, waardoor je meerdere exemplaren kunt aanschaffen en deze lekker kunt afwisselen. En dan is het ook mooi meegenomen dat we voortaan nooit meer te laat komen…

Voor welk soort horloge ga jij dit seizoen?

Must reads 👀