News

DIT is de échte naam van Blake Lively’s dochtertje!

Het dochtertje van Blake Lively en Ryan Reynolds is al twee maanden oud, maar de naam bleef nog geheim. Er gingen geruchten dat het meisje Violet zou heten, maar dat werd ontkend door papa Ryan. Gelukkig is de échte naam dan ein-de-lijk bekend! We kunnen alvast verklappen dat de naam héél anders is dan Violet… 

De dochter van Blake Lively en Ryan Reynolds heet James! Dat heeft een bron aan E! News bevestigd. Het is een compleet andere naam dan Violet en bovendien wordt de naam vaker aan jongens gegeven dan aan meisjes. Een ietwat aparte naam, maar eigenlijk vinden we de naam wel leuk! Wedden dat er dit jaar meer meisjes met de naam James geboren gaan worden? 😉 

Het acteurskoppel hield hun lippen stijf op elkaar over de naam van hun eerste kindje. Wekenlang werd gedacht dat Violet de naam was, maar in een interview ontkende Ryan dat: "Dat is niet de naam, ik heb geen idee hoe ze daarbij komen". Ook legde hij uit waarom ze het geheim houden: "Het is niet dat ik het niet wil vertellen, maar niet op deze manier. Ik wil het niet via de media bekend maken. Maar ik vertel de naam tegen iedereen die ik tegenkom, dus het zal vanzelf uitlekken", aldus Ryan. En dat is nu gebeurd! 

Blake en Ryan hebben nog niet gereageerd op de onthulling, dus er is nog een (kleine) kans dat de media het voor de tweede keer mis hebben. Maar aangezien Ryan heeft bevestigd dat ze voor een Bijbelse naam hebben gekozen en het feit dat Blake eigenlijk ook een jongensnaam is, gaan we er vanuit dat James de echte naam is. 

Wat vind jij van de naam James? Vind je het leuk voor een meisje of moet het een jongensnaam blijven? Had je deze naam verwacht?

Bron: eonline, dailymail
Beeld: gettyimages

Must reads 👀