News

Gossip Girl(scene) week 6

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: de échte naam van de dochter van Blake Lively en Ryan Reynolds, Ariana Grande en Big Sean knuffelen in bed, Selena Gomez verwijdert filmpje met nieuwe vlam, trailer van nieuwe tv-serie met Hilary Duff en de grote transformatie van Bruce Jenner. 

We dachten het te weten; de naam van Blake Lively's dochter. De media berichtten dat het kleine meisje Violet heet, maar dat blijkt dus niet waar te zijn! Vader Ryan Reynolds onthult in Late Show with David Letterman dat Violet niét de naam is, maar hij wil ook niet vertellen hoe ze dan wel heet. Ryan legt uit dat hij het niet wíl delen, maar dat ze het op een persoonlijke manier bekend willen maken: "We hebben zeker een naam. Ik wil het alleen niet zeggen in de media. Ik vertel het tegen iedereen die ik tegenkom, dus de naam zal vanzelf bekend worden". De host van de talkshow probeerde de naam te raden, maar tevergeefs. We kunnen Eliane, Olivia, Emma, Ava en Sophia van ons lijstje afstrepen. Mmm, wat denk jij dat de naam is? 

O, en Ryan vertelt ook dat hij nóg verliefder op Blake is sinds de komst van de kleine. Awww!

Het is dikke mik tussen Ariana Grande en Big Sean. Ariana plaatste het bovenstaande filmpje waarin ze knuffelend met haar vriend in bed ligt. Het is duidelijk te zien dat de twee erg verliefd zijn, hoe cute!

Watch on YouTube

Vorige week schreven we al dat Selena Gomez helemaal over Justin Bieber heen is en er wordt gefluisterd dat de zangeres een relatie heeft met dj Zedd, en deze week worden die geruchten alleen maar hardnekkiger. Selena plaatste namelijk een filmpje op haar Instagram waarin ze de echte naam van dj Zedd (Anton Zaslavski) uit probeert te spreken. Het filmpje is hilarisch, want het lukt Selena niet. Het gekke is dat de zangeres het filmpje heeft verwijderd… waarom zou ze dat doen? Wij raden dat het iets te maken heeft met het feit dat ze de relatie nog niet bekend wil maken…

Watch on YouTube

Goed nieuws: er komt binnenkort een nieuwe tv-serie uit. Beter nieuws: het is van de maker van Sex And The City. Beste nieuws: Hilary Duff speelt erin! 'Younger' speelt zich af in New York en gaat over een 40-jarige moeder die net geschieden is. Nadat ze een compliment heeft gekregen van een veel jongere man, besluit ze dat het tijd is voor een make-over. Ze wordt de assistent van Diana bij een reclamebureau. Hilary Duff speelt haar collega. De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit! 'Younger' wordt op 31 maart uitgezonden in Amerika.  

It's official: Bruce Jenner gaat binnenkort als vrouw door het leven. De moeder van Bruce heeft dit bevestigd aan Radar Online. De vader van Kendall en Kylie heeft er zelf nog niet openlijk over gesproken, maar het schijnt dat Diane Sawyer een interview met hem heeft gestrikt over zijn nieuwe leven. Bruce krijgt veel kritiek over zich heen, maar hij heeft in ieder geval de steun van zijn familie. 


Bron: twitter

Verdrietig nieuws: Bobbi Kristina Brown, de dochter van Whitney Houston, is bewusteloos aangetroffen in bad. Op het moment dat dit is geschreven (vrijdag) ligt ze in coma en is ze aan het vechten voor haar leven. Helaas schijnt er weinig hoop te zijn voor Bobbi Kristina. Het schijnt dat de artsen haar vader hebben aangeraden om haar van de beademing af te halen, maar hij weigert dat. Vader Bobby zou hopen wonder. Het ongeluk van Bobbi Kristina vertoont veel gelijkenissen met de dood van haar moeder. Ook Whitney werd bewusteloos aangetroffen in bad, zij heeft het helaas niet overleefd. 

Kim Kardashian lijkt een nieuwe hobby te hebben: schaarse foto's van zichzelf plaatsen. Deze week bracht ze een #TBT foto naar buiten waarop ze in niet meer dan een bikini te zien is. Niks mis met bikinifoto's, maar na de beroemde billenfoto vragen we ons wel af waarom ze zo graag en zo vaak haar lichaam laat zien? 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline, Dailymail
Bron beeld: instagram & twitter