Lifestyle

Tips voor als je naakt en onzeker bent bij een jongen

Veel vrouwen hebben wel iets aan hun lichaam waar ze niet tevreden over zijn. De ene vrouw vindt haar billen te groot en de andere vrouw vindt haar tepels niet mooi. Naakt zijn voor een jongen is spannend, zeker als je hem jouw lichaam voor het eerst laat zien. Girlscene geeft tips hoe je je zelfverzekerder kunt voelen als je naakt bent voor een jongen.

Heb jij sinds kort een relatie, hebben jullie al seks gehad en wil je je zekerder voelen over jezelf? Of gaan jullie het voor het eerst met elkaar doen? Seks jij liever met het licht uit, zodat hij je niet hoeft te zien? Of schiet je, zodra je naakt bent, meteen onder de dekens? Met deze tips kun jij je zekerder voelen over je naakte lichaam voor een jongen, je vriendje of je vriendin.  

Tip 1: Voorbereiding
Zorg dat je, letterlijk, lekker in je vel zit. Voordat het moment aanbreekt dat jij je naakt laat zien; neem een lekkere douche, poets je tanden, scrub, scheer en smeer je in met een lekkere bodylotion. Je huid is zacht, straalt en hierdoor voel jij je automatisch lekkerder in je vel zitten. 

Tip 2: Haar en make-up
De meeste mannen vinden het onaantrekkelijk als een vrouw te veel make-up draagt. Als je van plan bent om, nadat jij je naakt hebt laten zien, te vrijen is een gezicht vol 'smurrie' helemaal niet praktisch. Houd je make-up natuurlijk en gooi je haren los. De meeste mannen houden van een nonchalante haar look. In ieder geval: maak je gezicht en haren mooi en vergeet vooral je glimlach niet!

Tip 3: Setje 
Om je zekerder te voelen over je lichaam kun je bijvoorbeeld een mooi lingeriesetje dragen. Draag iets wat jou zelfvertrouwen geeft, waarin jij je sexy voelt. Dit kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven!

Tip 4: Belichting in de (slaap)kamer
Op welk tijdstip van de dag ziet hij je naakt? Steek 's avonds romantisch kaarsjes aan. Lichamen zien er extreem mooi uit bij kaarslicht. Rood licht maakt lichamen ook sexier. Denk maar aan de paskamers van Victoria's Secret. 

Tip 5: Naakt voor hem staan
Veel vrouwen vinden dit eng, want het kan al snel voelen als een 'vleeskeuring'. Een open houding hebben is erg belangrijk. Sta niet in elkaar gedoken, maar laat jezelf zien: kin omhoog, schouders naar achteren, borsten vooruit. Maak oogcontact met de jongen. Glimlach. Kleed jezelf uit en blijf hem aankijken. Als je dit durft, verleid hem. Jongens vinden dit erg opwindend. Oefen dit voor de spiegel en probeer het!

Tip 6: Sensuele bewegingen die je kunt maken
Een open houding straalt zelfvertrouwen uit. Gooi je haren los en ga met je handen door je haar. Blaas kushandjes. Bijt op je lip. Knipoog. Betast je borsten, je onderbuik en je vulva. Loop sexy en heupwiegend naar de jongen toe en leg je hand op zijn schouder. Je kunt dit thuis voor de spiegel oefenen. 

Tip 7: Oogcontact
Houd oogcontact met de jongen, juist als je onzeker bent. Het houden van oogcontact werkt erg opwindend en dit is een teken dat je zelfverzekerd bent. Aan het begin zal het even apart zijn, maar als je dit lang vol kunt houden kan dit een aanleiding zijn voor spannende seks. 

Tip 8: Vraag hem wat hij sexy vindt aan jou
Als je van een jongen hoort dat hij je lichaam prachtig vindt, geeft dit je zelfvertrouwen. Daarop terug kun je zeggen dat je zijn gespierde buik aantrekkelijk vindt. Geef elkaar complimentjes over elkaars lichaam. 

Tip 9: This is you
Werk met wat je hebt! This is you! Focus je op dingen die je wel mooi vindt aan je lichaam en bedenk: je bent niet de enige vrouw die ergens onzeker over is! Mannen kunnen ook onzeker zijn, dus stel hem op zijn gemak bij jou. 

Tip 10: Vaker naakt
Zorg dat je elkaar vaker dan alleen als je seks hebt naakt ziet. Neem bijvoorbeeld samen een douche. Op den duur zal je steeds meer gewend zijn aan het naakt zijn voor hem en hierdoor zal het naakt zijn steeds beter gaan.

Heb jij hier ook moeite mee (gehad)? 

Beeld: Thinkstock