Lifestyle

8 leugens die ieder meisje wel eens heeft gebruikt

leugens

Liegen, wij meiden kunnen er wat van. Af en toe een leugentje om bestwil moet kunnen, maar meiden gebruiken hun leugens soms iets te vaak. Over jongens, kleding en gewicht hebben de meeste meiden wel een leugen verteld. Een beetje vreemd is het misschien allemaal wel. Maar waar liegen meiden eigenlijk het meest over? Girlscene zet 8 dingen op een rijtje waar bijna ieder meisje over liegt. 

1. ‘Nee hoor, ik vond het ergens achter in mijn kast’ 

We doen het allemaal, maar waarom? Geen idee. Ieder meisje heeft weleens gezegd dat je iets niet nieuw had, zelfs als je het gister pas had gekocht. Waarschijnlijk zeggen we dat omdat we niet willen dat mensen denken dat we echt addicted zijn.

2. ‘Er is niks’

Dat is echt een meidending en mannen begrijpen daar niks van. Vrouwen antwoorden heel vaak dat er niks is als iemand vraagt of er iets is. 9 van de 10 keer is er dan duidelijk wel iets aan de hand. Tja, een beetje raar is het wel vind je niet?

3. ‘Ik vind het niet erg dat mijn ex iemand anders heeft’

Ook jaloezie is echt iets waar bijna iedere vrouw over liegt. Natuurlijk vind je het niet leuk dat je ex je heeft gedumpt en als het aan jou had gelegen waren jullie nog heel lang samen verder gegaan. Dat mag je voortaan best toegeven, want het is heel normaal dat jij het erg vindt dat je ex het nu gezellig heeft met iemand anders.

4. ‘Ik weet niet precies hoeveel ik weeg’ 

Voor vrouwen blijft gewicht een gevoelig onderwerp. Niet iedereen is tevreden met haar gewicht, dus veel vrouwen vinden het wel een leugentje waard. De meeste vrouwen snoepen er een paar kilootjes af als het om hun gewicht gaat.

5. ‘Ik ben al onderweg’

Deze vriendin ken je wel, of misschien ben jij het zelf wel. Je komt net onder de douche vandaan op de tijd dat je eigenlijk had afgesproken. Na een tijdje vinden je vriendinnen het wel erg lang duren en besluiten ze je te bellen. Om te voorkomen dat je vriendinnen boos worden zeg je dat je onderweg bent. Eigenlijk ben je nog lang niet klaar en heb je jezelf alleen maar meer in de nesten gewerkt.

Lees ook:
Aha! Met déze vijf simpele trucjes kom je erachter of iemand liegt

6. ‘#nofilter’

Thank God voor Instagram-filters. Ze maken iedere foto van jou wat mooier. Natuurlijk zijn die filters er voor om ze te gebruiken, maar dan kun je dan de hastag ‘nofilter’ beter weglaten. De hashtag #wokeuplikethis kun je ook beter niet gebruiken, tenzij jij er écht zo fabulous uitziet als je wakker wordt.

7. ‘Ik heb zeker met meer dan tien jongens gezoend’ 

Zoveel mogelijk jongens zoenen is eigenlijk niets om trots op te zijn. Toch scheppen meiden er vaak over op en tellen ze er een paar bij op als het om lovers gaat. Jongens vinden het vaak juist veel leuker als je minder jongens hebt gezoend, want als je iedere zaterdagavond met een andere jongen staat te zoenen kan hij er niet op rekenen dat jullie een (lange) relatie krijgen.

8. ‘Ik zie je berichtje nu pas’

Je loopt de hele dag met je telefoon in je hand en je oplader sjouw je overal mee naar toe. De kans is dus klein dat jij een berichtje misloopt. Toch heb je soms even geen zin om te reageren. Ieder meisje heeft weleens een smoesje gebruikt om niet te reageren. De blauwe vinkjes op WhatsApp maken het allemaal een stuk lastiger en om geloofwaardig over te komen, zul je met iets beters moeten komen.

Beeld: pretty little liars