News

Hot or not: Kylie Jenner’s onherkenbare look

She has done it again… Ms. Kylie Jenner laat zich compleet transformeren – nu we net aan haar volle lippen gewend zijn 😉 – en plaatst een onherkenbare versie van zichzelf op Instagram. Je zou zo over haar selfie scrollen als je geen idee hebt dat het Kylie is, hoewel je tegelijkertijd niet om het plaatje heen kunt. Maar de grote vraag is nu: is Kylie's onherkenbare look hot or not?

Als er één tiener in Hollywood is die weet hoe ze zichzelf moet transformeren dan is het Kylie wel. Niet voor niets krijgt ze kuddo's voor haar make-up skills van grote zus en beauty liefhebber Kim Kardashian. Kylie kan namelijk als de beste haar lippen groot, groter, grootst maken met een lippotlood waardoor je twijfelt of ze iets aan haar lippen laat doen of dat het puur make-up is… En nu weet Kylie wederom haar fans te shockeren. Dit keer met een totaal onherkenbare look!

Kylie met blauw haar is zelfs voor Kim geen verrassing meer, maar blond?! In eerste instantie is blond waarschijnlijk niet de haarkleur waar je aan denkt voor een Jenner kind, maar Kylie besloot om de kleur een kans te geven in de vorm van een pruik. Denk overigens maar niet dat Kylie met haar blonde haar een Barbie is. Ze ziet er namelijk eerder uit als een bombshell met een dikke winged liner en voller dan vol vampy lippen. Toch lijkt ze redelijk content met de visagie voor deze shoot van Love Magazine (waar zus Kim overigens weer haar blote achterwerk toont). Als een ware femme fatale schittert ze voor de camera.

Kijk maar mee naar Kylie's look en oordeel zelf:


Eén ding is zeker: Kylie blijft na het verlaten van de middelbare school niet de hele dag in bed liggen. Is dit het bewijs dat ze echt een naam voor zichzelf gaat maken en geld wil verdienen?

Wat vind jij van Kylie's look: hot or not? Zou jij jezelf deze make-up aanmeten?

Beeld: Instagram

Must reads 👀