News

Beyoncé lanceert veganistische maaltijdbezorging

Wil jij net zo eten als Beyoncé? Dat kan! De popdiva neemt veganistisch eten erg serieus sinds ze de 22 Day Vegan Challenge heeft voltooid. Zo serieus, dat ze nu naast zingen en stapje uit haar comfortzone zet en 'vegan meal delivery' lanceert. En nu wil Bey de rest van de wereld overtuigen om veganistisch eten te proberen. Het prettige? De maaltijden worden gewoon in je keuken bezorgd!

Alhoewel, het eten wordt in je keuken bezorgd als je woonachtig bent in de Verenigde Staten. Toch bewijst Beyoncé maar weer dat ze een alleskunner is. Naast een succesvolle zangcarrière heeft ze namelijk verschillende parfums op haar naam staan, net zoals nagelstickers, kleding en nu dus veganistische maaltijden!


Sinds Beyoncé samen met hubby Jay-Z de 22 Day Vegan Challenge heeft gedaan is ze om: ze wil alleen nog maar veganistisch eten. Nu heeft Beyoncé een kok voor haar klaarstaan en hoeft ze zich waarschijnlijk niet dagelijks uit te sloven in de keuken, maar dat betekent niet dat jij niet zoals haar kunt eten. Daarom roept ze de vegan meal delivery in het leven, zodat je voor een luttele 10 dollar per maaltijd lekker veganistisch eet. B is er heilig van overtuigd dat je na 22 dagen overtuigd bent van de vegan way of life


Maarre… Hoe zit zo'n maaltijd eruit? Verwacht 100% plantaardige maaltijden gemaakt van organisch eten wat niet-genetisch gemodificeerd is, maar wel glutenvrij, sojavrij en zuivelvrij. Daarbij heb je de keuze of je één, twee of drie maaltijden per dag wil krijgen die wekelijks bij je thuis worden bezorgd. Alles voor een gezonde levensstijl! 

Wat vind jij ervan dat Beyoncé deze veganistische maaltijd bezorging lanceert? Eet jij veganistisch?

Bron: Vogue.com.au, 22 days nutrition
Beeld: Instagram, 22 days nutrition