Food

Dé makkelijkste manier om een paprika te snijden

Redactie

Een paprika snijden zonder dat de pitjes overal aan blijven kleven; probeer het maar eens. Hoe makkelijk het er ook uitziet, we kennen allemaal die struggle van de pitjes die overal terechtkomen behalve in de prullenbak en het vruchtvlees dat je niet in één keer perfect verwijderd krijgt. Maar het kán! In deze video zie je hoe je een paprika op de makkelijkste manier snijdt… zonder verdwaalde pitjes en vruchtvlees.

Er zijn verschillende manieren om een paprika te snijden. De meeste mensen snijden een paprika in de lengte om vervolgens de zaadlijsten te verwijderen. Maar ja, zo blijven die irritante pitjes overal kleven -van je handen krijg je ze nooit meer af- en krijg je het vruchtvlees meestal niet in één keer verwijderd. Irritant!

Gelukkig is er een oplossing: snijd een paprika zoals in onderstaande video. De man in de video laat je stap voor stap zien hoe je een paprika op een briljante manier snijdt zodat je binnen één minuut klaar bent. Nooit meer gezeur met de pitjes en het vruchtvlees! Ehhh… waarom wisten we dit niet eerder?! 

Paprika snijden was nog nooit zo makkelijk: 

Watch on YouTube

Ken jij de struggle van het snijden van een paprika? Ga je vanaf nu deze manier gebruiken?