Winnen

Win: 10x De Dronken Vegetariër

[AFGELOPEN] Ben je vegetariër en houd je wel van een drankje? Dan is De Dronken Vegetariër een boek dat nog mist in je leven. Het boek is meer een drinkboek dan een kookboek en staat vol met recepten. Zoals smocktails, verrukkelijke cross-overs tussen smoothies en cocktails. Maar ook stevige anti-katerontbijten en de heerlijke vegetarische borrelsnacks, hoofdgerechten en desserts zijn om te smullen. Doe mee met de winactie en wie weet kun jij De Dronken Vegetariër binnenkort in je boekenkast zetten! 

De Dronken Vegetariër bevat veel praktische informatie: over de kunst om vegetarisch eten en wijn te combineren bijvoorbeeld. Over de katers die bij vegetariërs anders kunnen uitpakken dan bij vleeseters. Ben je je al bewust van het feit dat bij de productie van veel alcoholhoudende dranken dierlijke producten worden gebruikt? De Dronken Vegetariër vertelt hoe je wijn kunt vinden die vrij is van dierlijke producten. Doe de smaaktest (met schenkbare uitkomst) en daag jezelf, vrienden, familie en kennissen uit voor de pubquiz.

Het boek is doordrenkt met literaire bijdragen, zoals een vleesloze column van Arthur van Amerongen (de Volkskrant) en quotes van de grote drinkers zoals Hemingway, Bukowski en Kerouac. Ook is er geciteerd uit drankovergoten film- en tv-klassiekers zoals Breaking Bad, Californication, Mad Men en Leaving Las Vegas. 

De Dronken Vegetariër is een drankboek met een vleugje humor. Een leuke toevoeging voor aan je boekencollectie! 

Wat moet je doen om kans te maken op De Dronken Vegetariër?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op FacebookYouTube en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen via de linkerbalk.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”533″}