News

Gossip Girl(scene) week 5

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: nieuwe (onweerstaanbare!) trailer van Fifty Shades of Grey, Kendall & Kylie ontwerpen collectie voor Topshop, Justin Bieber is weer zichzelf en heeft Scott Disick een affaire met Kendall Jenner?!

Watch on YouTube

Valentijnsdag 2015 belooft de spannendste dag ever te worden. Niet per se omdat je een hot date hebt (misschien wel), maar omdat Fifty Shades of Grey dan in de bioscoop draait. Als je nog niet overtuigd was dan ben je dat zeker wel na het zien van de bovenstaande nieuwe trailer… OEH LA LA! Zeg die hot date maar af ;-). 

En we gaan weer verder met de Kardashian/Jenner soap… Er gaan geruchten dat Scott Disick een affaire heeft met Kendall Jenner. Say what? Niet dat iemand het gelooft, wij in ieder geval niet. Andere boze tongen beweren dat Scott het wel heel gezellig heeft met Khloe in 'Kourtney & Khloe Take the Hamptons'. Als wij de media mogen geloven dan staat 'trouw' niet in het woordenboek van Scott. Khloe heeft de geruchten van Kendall en haar schoonbroer ook gehoord, op Twitter laat ze weten dat ze er wel om kan lachen.

Leuk nieuws over de Jenner zusjes: Kendall en Kylie gaan een collectie voor Topshop ontwerpen! De zusjes zij nu in onderhandelingen met de keten voor een eigen kledinglijn. "Kendall en Kylie hebben veel invloed op de modewereld, dus het is niet vreemd dat Topshop met ze wil samenwerken. Bovendien hebben ze veel volgers op sociale media en bereiken ze zo veel meiden", vertelt een bron. 

Justin Bieber heeft zich de afgelopen tijd niet zo heel netjes gedragen met talloze arrestaties voor onder andere rijden onder invloed, maar die periode heeft hij achter zich gelaten. "Dat was niet wie ik ben. Ik deed me anders voor om te verbloemen wat ik echt voelde. Ik had het gevoel dat anderen over mij oordeelden. Ik kan het verleden niet veranderen, maar ik wil echt een goede indruk maken op mensen. Ik wil aardig, liefdevol en zacht overkomen. Misschien ben ik een softy, maar dat is hoe mijn moeder mij heeft opgevoed", vertelt Biebster in The Ellen Degeneres Show. Ahhh, wat fijn dat Justin weer op het goed pad is! 

Oh Miley toch… De zangeres is de laatste tijd wat minder in het nieuws, misschien omdat ze tot over haar oren verliefd is op Patrick Schwarzenegger. Maar toch kon ze niet uit de roddelbladen blijven, want deze week veroorzaakte ze ophef doordat ze topless op het strand was gespot én een joint rookte met haar vriend. In het preutse Amerika zijn ze ab-so-luut niet blij met haar gedrag. 

Zag je afgelopen dinsdag vreemde tweets en foto's van Taylor Swift voorbijkomen? Dat was Taylor niet zelf, want haar Instagram- en Twitteraccount waren gehackt! De hackers dreigden naaktfoto's van de zangeres te verspreiden. De berichten van de daders zijn inmiddels verwijderd en Taylor heeft weer toegang tot haar eigen Instagram en Twitter. Op het laatste kanaal laat ze weten dat er niet met haar te sollen valt. "PS any hackers saying they have 'nudes'? Psssh you'd love that wouldn't you! Have fun photoshopping cause you got NOTHING." schrijft ze. 

Is Selena Gomez officieel over Justin Bieber heen? Er wordt gefluisterd dat ze een relatie heeft met dj Zedd en dat heeft de zangeres misschien ook bevestigd door een foto van hen twee te plaatsen waarop het lijkt dat ze een stel zijn… Wat denk jij: hebben ze een relatie? 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline, Dailymail
Bron beeld: instagram & twitter

Must reads 👀