News

Binnenkort kunnen we weer krabbelen: Hyves komt terug!

Goed nieuws voor iedereen die de krabbels en "Wie Wat Waar's" heeft gemist: Hyves maakt een comeback… een soort van. Binnenkort gaat Myves.nl de lucht in, een website die géén kopie van Hyves is, maar wel hetzelfde uiterlijk heeft. Myves.nl moet het nieuwe Nederlandse social media platform worden, inclusief glitterplaatjes en dansende bananen! 

Hyves was een aantal jaar geleden mateloos populair. Grote kans dat jij ook nog heel wat krabbels hebt geplaatst en tiks hebt uitgedeeld (wij in ieder geval wel). Helaas stapten veel mensen over naar Facebook en daarmee was het einde verhaal voor Hyves. De website stopte in 2013 als sociaal netwerk en is nu een spelletjessite. 

Hoewel de meeste mensen tevreden zijn met Facebook, wordt Hyves toch nog heel erg gemist door een grote fanbase. Facebook maakt het namelijk niet mogelijk om je eigen profiel te pimpen en glitterplaatjes te versturen. Om nog maar te zwijgen over de bekende Hyves smilies! Daarom vonden de initiatiefnemers van Myves.nl het de hoogste tijd voor een vervanger.

Myves.nl is nog niet in de lucht, maar op Facebook (ironisch) laten de makers weten dat de website bijna af is. De makers beloven dat je weer kunt krabbelen, je profiel kan pimpen, games kan spelen en foto's kan uploaden. Het blijft nog even een verrassing in hoeverre Myves op Hyves gaat lijken, maar ze staan open voor jouw mening: 

De Hyves fanbase is in ieder geval blij met het nieuws en kan niet wachten tot het nieuwe platform gelanceerd is. 

Kun jij ook niet wachten op Myves.nl? Houd de website dan in de gaten om te kijken of je al een profiel kunt aanmaken. Maar niet zonder 'm te pimpen, hè? 😉

Wat vind jij van een nieuwe Hyves: yay or nay? Mis jij Hyves weleens of vind je Facebook veel beter? 

Beeld: facebook

Must reads 👀