Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Marjolein!

Hoi lieve lezeressen,
Gisteren was ik net als jullie nog een trouwe Girlscene-lezeres, maar vanaf vandaag maak ik eindelijk deel uit van de redactie. Een droom die in vervulling gaat! Ik zal mezelf eerst even voorstellen: mijn naam is Marjolein Tegel, 21 jaar, en ik ben woonachtig in Amsterdam. De komende 5 maanden ga ik heel hard mijn best doen om jullie te voorzien van leuke artikelen over beauty, fashion en lifestyle!

Inmiddels zit ik in mijn vierde jaar van de studie Redactie en Mediaproductie aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik dit jaar mijn diploma hoop te halen. Omdat er weinig redactiewerk te vinden is start ik na de zomer met de deeltijd opleiding docent Nederlands zodat ik hopelijk ooit kan werken op een redactie en als docent in het onderwijs. 


Vorig jaar ben ik van Beneden-Leeuwen naar Amsterdam verhuisd, omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Naast lezen en schrijven heb ik een (te) grote passie voor lekker eten en koken, en heb ik een lichte obsessie voor de Engelse auteur, kokkin en presentatrice Nigella Lawson.

Als ik niet in een sushirestaurant zit of beautyblogs aan het afstruinen ben, vind je mij zomers in het Oosterpark met mijn vriend of vriendinnen. 's Winters kun je me vinden in mijn knusse kamer met oude jazz- of soulmuziek of met een stapel Gooische Vrouwen dvd’s. Het is mijn droom om meer van de wereld te zien, Cuba staat bovenaan mijn lijstje, maar helaas laat mijn portemonnee dat voorlopig nog niet toe.

Ik hoop dat jullie mij een klein beetje beter hebben leren kennen en hopelijk leer ik jullie met de tijd ook een beetje beter kennen! Veel plezier met het lezen van mijn artikelen en ik kijk uit naar jullie reacties!

Veel liefs,

Marjolein

Must reads 👀