News

Lindsay Lohan maakt gênante Photoshop fail op Instagram

Lindsay Lohan plaatste een sexy foto van zichzelf in ondergoed op Instagram, ongetwijfeld om met haar slanke lichaam te pronken. Helaas voor Lindsay veroorzaakte ze met de foto juist een schandaal. De actrice wordt beschuldigd van het photoshoppen van haar eigen lichaam. Ouch! Als je goed naar de selfie kijkt dan zie je dat er iets niet klopt… Wat denk jij: heeft Lindsay zichzelf gephotoshopped? 

Lindsay heeft al veel schandalen op haar naam staan, maar dit keer om een heel andere reden. De actrice dacht een leuke foto te plaatsen op Instagram, maar dit pakte iets anders uit. Lindsay kwam door de foto in het nieuws. "#mycalvins are helping me fight off my chikungunya, hehe", staat er in het bijschrift van de foto, waarop ze te zien is in niets meer dan een top en een string. 

In eerste instantie valt vooral haar slanke lichaam op, maar de oplettende kijkers zien iets geks… Als je goed naar de foto kijkt dan zie je dat de flesjes aan de rechterkant van de badkamer schuin staan, terwijl de flesjes aan de linkerkant gewoon recht staan. Ook zie je dat de band van de string smaller is bij haar buik. Het lijkt er dus op dat de actrice zichzelf een slankere buik heeft gegeven door middel van een app. 

"Ik denk dat Lindsay een Photoshop app heeft gebruikt", zegt foto expert Paige Kindlick van Hollywoodlife.com, "de schuine flesjes en smallere band duiden daar op". Toch kan Paige het niet met 100% zekerheid zeggen: "Lindsay is wel ziek en doordat ze haar armen boven haar hoofd heeft kan ze er dunner uitzien". 

Er wordt druk gespeculeerd of de actrice zichzelf daadwerkelijk heeft gephotoshopped. Lindsay heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.  

Wat denk jij: heeft Lindsay haar selfie bewerkt of is dit haar echte lichaam? 

Must reads 👀