Winnen

Win: Disney’s Into The Woods musical workshop

[AFGELOPEN] Noteer 29 januari alvast in je agenda, want dan draait er weer een leuke film in de bioscoop! Dat is namelijk de datum waarop Into The Woods in Nederland te zien is. Alle sprookjes komen samen in een modern verhaal en om de film te vieren kun je aanwezig zijn bij een speciale musical workshop van Walt Disney en Babette Labeij Music Academy. Lees snel verder!

Musical liefhebbers opgelet! 29 januari is het eindelijk zover, want dan draait Into The Woods in de bioscoop. Waarom is dit een must see film? Mede dankzij de vrolijke muziek en bijdrages van Meryl Streep (The Witch), Johnny Depp (The Wolf) en Anna Kendrick (Cinderella). Het verhaal verbindt sprookjes met elkaar en is in een nieuw jasje gestoken. Meer weten over Into The Woods? Kijk dan hier! Natuurlijk kan Girlscene Into The Woods niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom kun je kans maken om deel te nemen aan een speciale musical workshop. 


Walt Disney en Babette Labeij Music Academy organiseren speciaal voor Girlscene lezeressen een musical workshop in het thema van Into The Woods. Bij Babette Labeij Music Academy ben je op de goede plaats als je je zang skills wil verbeteren, omdat je altijd les krijgt van iemand die gedreven is en al heel wat jaren in het vak zit. Tijdens de workshop krijg je dus les van iemand die al jaren zingt en je daar alles over kan leren! Er is plaats voor 12 Girlscene lezeressen en de dag ziet er als volgt uit:
 Twee uur durende workshop door een docent die gespecialiseerd is in musicals
 De basisprincipes over musical zang en performance
 Werken aan een song van Into The Woods

Belangrijk informatie
Locatie: Babette Labeij Music Academy in Amsterdam
Datum: In de voorjaarsvakantie (21 februari – 1 maart) 

Als je deelneemt aan deze winactie ga je ermee akkoord dat je beschikbaar bent voor de workshop. Je kunt tot 17 februari meedoen met deze actie. 


Wat moet je doen om kans te maken op een plek tijdens de Into The Woods musical workshop?

♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op Facebook, YouTube en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen via de linkerbalk.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”530″}