Lifestyle

10 mijlpalen in je relatie

Als je een relatie hebt bereiken jullie steeds meer mijlpalen. Je slaapt voor het eerst bij elkaar en hij ziet je voor het eerst zonder make-up. Als je pas een relatie hebt gaan er nog heel veel eerste keren komen. Dat is in het begin spannend, maar je zult zien dat je later niet begrijpt wat je er zo spannend aan vond. Hoe langer je samen bent, hoe meer mijlpalen je bereikt. Over deze dingen denk je waarschijnlijk niet zo vaak na, maar toch zijn het mijlpalen in je relatie.

1. De eerste keer dat hij je ziet zonder make-up. Dat is voor jou misschien een spannend moment, maar ook een goede test. Als hij je alleen maar aantrekkelijk vindt met make-up dan is hij de moeite niet waard.

2. De eerste keer dat jullie samen op vakantie gaan. Vooral als jullie nog niet zo lang bij elkaar zijn is dat een goede relatietest. Als jullie een paar uurtjes samen zijn is het misschien altijd gezellig, maar hoe gaat het als jullie een week bij elkaar zijn?

3. Het moment dat je een extra tandenborstel koopt om bij hem neer te zetten. De eerste keren dat je bij hem slaapt is jullie relatie nog heel pril en is het lastig in te schatten of jullie echt bij elkaar passen. Als je na een tijdje naar de drogist gaat om een extra tandenborstel en gezichtsverzorgingsproducten te kopen om bij hem neer te zetten, dan zit het waarschijnlijk wel goed.

4. Het moment dat je het niet meer ongemakkelijk vindt om zijn ouders te ontmoeten. Je schoonouders heb je niet voor het kiezen, dus met hen zul je het moeten doen. In het begin is het misschien lastig omdat zijn ouders heel andere gedachten hebben dan die van jou. Als je hen na een tijdje wat beter leert kennen en je je helemaal op je gemak voelt bij hen, dan heb je zeker weer een mijlpaal bereikt.

5. De eerste keer dat je moet huilen als hij in de buurt is. Huilen is iets wat je liever niet doet als er andere mensen bij zijn. Dat komt deels doordat we er niet zo charmant uitzien als in films als we huilen. Uitgelopen mascara en gezwollen ogen zijn over het algemeen niet echt charmant. Zijn reactie daarop zegt veel over hem en is zonder dat je het doorhebt een belangrijke stap in jullie relatie.

6. Het moment dat je je geen zorgen meer maakt dat je je benen niet hebt geschoren. In het begin zijn je benen altijd glad als je met hem slaapt, maar na een tijdje geef je het op omdat je het echt niet meer kunt bijhouden. 

7. De eerste keer dat je bij hem naar de wc gaat met de deur open. Een grote boodschap doen bij je vriendje thuis, dat blijft voor veel meiden een lastig ding. Na een tijdje kom je erachter dat naar de wc gaan iets menselijks is en dat het niets is om je voor te schamen. 

8. De eerste keer dat hij onverwachts langskomt. Normaal gesproken was je kamer altijd spik en span als je hem verwachtte, maar toen hij onverwachts bij je voor de deur stond baalde je toch een beetje van jouw zwijnenstal. Ach ja, zo weet hij direct met wie hij te maken heeft.

9. De eerste keer dat hij bij je komt slapen. Dat is misschien wel het meest spannende moment als je net een relatie hebt. Voor jou, maar ook voor hem. De eerste keer dat jullie bij elkaar slapen is zeker een speciaal moment!

10. Jullie eerste hevige discussie. In het begin lijkt een relatie hebben een groot feest. Jullie zijn stapelgek op elkaar, doen leuke dingen en zijn het altijd met elkaar eens. Toch is dat onmogelijk als je langer samen bent. De eerste ruzie is misschien niet het leukste moment, maar wel een mijlpaal in je relatie.

Welke mijlpalen heb jij al bereikt?

Beeld: thinkstockphotos