Fashion

Moederdagtip: sieraden met een betekenis

Wie is de belangrijkste vrouw in jouw leven? De meeste meiden zien hun moeder als hun grootste voorbeeld. Op 10 mei mag jouw moeder in het zonnetje gezet worden, want dan is het Moederdag! Maar wat geef je deze belangrijke vrouw… Met een parfum of bodylotion kom je niet weg, het is veel leuker om iets te geven met een mooie boodschap. Iets dat ze altijd bij zich kan dragen en aan jou kan denken als ze er naar kijkt. De prachtige sieraden uit Pandora's Essence collectie zijn niet alleen mooi, maar ze hebben ook een betekenis! Kortom: het perfecte cadeau voor jouw moeder. 

Elk jaar is het weer een struggle: wat geef je jouw moeder op Moederdag? Je moeder is natuurlijk niet zomaar iemand, het is de vrouw die jou op de wereld heeft gezet en je alles heeft geleerd wat je nu weet. Daarom wil je haar iets speciaals geven. Dat verdient ze wel, toch? Girlscene heeft de ultieme tip voor je: sieraden van Pandora. Je weet wel, dat merk met die armband die je kan versieren met verschillende bedels. Ze hebben één speciale collectie die perfect is voor cadeautjes: de Essence collectie. 


Cadeau met een betekenis
De Essence collectie bestaat uit een armband met bedels. Wat deze collectie zo bijzonder maakt? Elke bedel heeft een speciale betekenis. Denk aan joy, health, trust, happiness en passion. Ze staan voor de belangrijke waarden in het leven. Daarom is het een bijzonder cadeau voor iemand waar je veel van houdt. Zoek de bedels uit die bij jouw moeder passen, bijvoorbeeld 'caring' (omdat ze altijd zo goed voor je zorgt) en 'love' (voor haar onvoorwaardelijke liefde). Zoek je iets voor je moeder die altijd voor je klaar staat? Dan passen 'loyalty' en 'trust' bij haar.
Sieraad voor altijd
Er hangt een prijskaartje aan de sieraden, maar je krijgt er wel de real deal voor. Niet van die sieraden die na twee keer dragen afgeven of kapot gaan – we've all been there. Dit is een sieraad dat ze voor altijd bij zich kan dragen en aan jou kan denken als ze er naar kijkt. 

De redactie heeft ook een charm voor haar moeder uitgezocht. Maar waarom past juist deze charm bij haar?Danique – Generosity
"Mijn moeder staat altijd voor iedereen klaar. Ze helpt iedereen en cijfert zichzelf weg voor anderen. Ik ken niemand die zo vrijgevig is als zij. Daarom past de charm 'generosity' bij haar. De armband is mijn manier om haar te bedanken voor alles wat ze doet. En niet geheel onbelangrijk: ze vindt de armband prachtig. Het sieraad is heel subtiel, daar houdt ze van. Maar het mooiste van alles vind ik dat ik door de armband -ondanks de afstand- altijd bij haar ben." Emma – Patience
"Als moeder heb je veel geduld nodig. En dat geduld heb ik dan ook goed op de proef gesteld in mijn leven. Als ik me weer eens niet aan de afgesproken tijd had gehouden en ze op me moest wachten tot ik veilig thuis was. Of dat ik voor de zoveelste keer niet op tijd begonnen was met mijn huiswerk, waardoor ze me last minute moest helpen. Ik wil haar bedanken dat ze zoveel geduld met me heeft en daarom is 'Patience' de perfect charm voor haar. En blauw is haar lievelingskleur, dus de armband is ook nog eens helemaal haar smaak." Renée – Trust
"Mijn moeder is niet iemand die vaak de moeite doet om zichzelf te verwennen met een fijn cadeautje. Daarom doe ik dat nu door haar deze armband te geven! Gelukkig was ze meteen onder de indruk en zei ze dat ze vooral het bedeltje mooi vond. Die heb ik zorgvuldig uitgekozen, want ik wilde wel een charm geven die goed bij haar past. Vandaar dat mijn keuze op 'trust' viel. Er is geen relatie beter dan die van de moeder en de dochter in mijn geval. Zij is namelijk altijd degene die ik mijn diepste geheimen kan toevertrouwen en bij wie ik kan aankloppen als ik advies nodig heb. Van mensen die mij slecht behandelen tot boy drama, mijn moeder is de enige persoon in mijn leven die mijn 'vertrouwenspersoon' is en die ik 's nachts kan storen als ik ergens mee zit. En daar ben ik heel blij mee. Want hoewel ik nooit zeg hoe belangrijk zij voor mij is, weet ik dat ze die boodschap begreep toen ik haar dit mooie cadeau gaf en uitlegde wat het betekende."Maaike – Positivity 

"Mijn oma is een heel positieve vrouw. Ze is goedlachs en ze houdt heel erg veel van zingen. Dit is ook iets wat ze nog steeds graag doet. Ook nu ze zoveel dingen niet meer kan, blijft ze positief. Daarom vond ik het armbandje met het bedeltje van Pandora zo goed bij haar passen. Je hebt daar namelijk heel veel verschillende bedeltjes van met allerlei verschillende woorden. Zo heb je bijvoorbeeld Pandora bedeltjes met respect, hoop, balans, energie en wijsheid. Het bedeltje met ‘positief’ erop past het beste bij mijn oma en ik wil haar hiermee ook aanmoedigen om zo positief te blijven. Mijn oma is niet mijn moeder, maar ik wilde haar bedanken voor alle fijne momenten die we vroeger en ook nu nog samen hebben gedeeld. Vandaar dat ik haar met Moederdag dit armbandje cadeau gaf en haar deze boodschap wilde overdragen: Dankjewel dat je altijd een positieve steun bent geweest in mijn leven en ik hoop dat je dat nog lang zult blijven. Ze was er heel erg blij mee.

Wil je jouw moeder ook verrassen met een charm die bij haar past? Hier vind je een overzicht met alle charms en prijzen. 

Welke bedels passen bij jouw moeder? 

*Dit is een gesponsord artikel