Celebs

De 15 beste celebrity beauty tips

Celebrities zien er vaak vlekkeloos uit en dat komt mede door de hulp die zij krijgen van visagisten. Tijdens het opmaken hebben ze veel tips meegekregen en celebs zoals Beyoncé en Taylor Swift zijn niet te beroerd om die tips met ons te delen. Daarom zet Girlscene de beste celebrity beauty tips op een rij zodat iedereen de geheimen van de Hollywood sterren kent!

1. Lach
"Een vrouw is het mooist als ze lacht", aldus Beyoncé. Dus smile meiden! Bovendien is een vrolijk en lachend meisje erg aantrekkelijk voor het andere geslacht. 😉

2. Hydrateren
Een andere tip die Beyoncé geeft is om altijd de huid te hydrateren. Sterker nog, het is haar meest waardevolle tip. Dus wil je een huid die net zo glanzend is als die van Beyoncé? Gebruik dan 's ochtends en 's avonds de juiste crème voor jouw huid.

3. Oogcrème
Kate Winslet houdt niet van donkere kringen onder haar ogen. Daarom zweert ze bij oogcrème. "Een goede oogcrème is erg belangrijk wanneer je veel reist, het druk hebt en gestrest bent."

4. Olie
Gwyneth Paltrow kan niet meer zonder haar omega-3 olie. Volgens haar is het gevoel van een lichte olie op je huid het beste gevoel ter wereld.

5. Water drinken
America Ferrera zegt dat ze merkt dat haar haren, huid en nagels als het ware opbloeien als ze elke dag genoeg water drinkt. 

6. Laagjes
De favoriete manier van Scarlett Johansson om haar make-up aan te brengen is door te beginnen met een matte basis en daarna pas glans toe te voegen. Het is namelijk moeilijker om glans weg te halen dan toe te voegen.

7. Bronzer en crème
De tip om er wakker en levend uit te zien? Mix dan een glanzende bronzer met je dagcrème, aldus Eva Mendes. Op die manier zie je er fris uit zonder dat je een lading make-up hoeft aan te brengen.

8. Mascara vlekken
Het gebeurt iedereen: je brengt mascara aan en je eindigt met allemaal vlekjes op je ooglid. Geen paniek, want volgens Emma Watson heb je enkel een wattenstaafje en foundation of concealer nodig om de vlekjes te verbergen. 


9. Longlasting lippenstift

Taylor Swift houdt van een goede rode lippenstift op haar lippen, maar de grote vraag is hoe het de hele dag blijft zitten. "Breng de lipstick aan, blot het met een tissue, breng poeder aan op de lippen (over de tissue) en breng de lipstick vervolgens opnieuw aan om een stain te creëren." 

10. Zonnebrandcrème
Als er iets is wat Jennifer Lopez veel gebruikt dan is het zonnebrandcrème op haar gezicht. Hiermee voorkom je dat je huid zonneschade oploopt. Zelfs in de winter! 

11. Hydrateren, slapen, wenkbrauwen
Hydrateren, slapen en wenkbrauwen bijhouden is voor Emma Stone dé manier van leven als het op beauty aan komt. Dit zijn haar drie belangrijke punten waar ze iedere dag mee bezig is.

12. Gel nagellak
Katy Perry kan niet meer terug naar gewone nagellak sinds ze gel nagellak gebruikt. "Een normale manicure blijft maar twee of drie dagen mooi, terwijl gel nagellak geen kant opgaat."

13. Lepel als wimperkruller
Als het aan Miranda Kerr ligt heb je niet per se een wimperkruller nodig om je wimpers te voorzien van een goede krul. Volgens haar kun je prima je wimpers krullen met een kleine lepel! 

14. Huidskleurig oogpotlood
Candice Swanepoel kan niet zonder huidskleurig oogpotlood leven op dagen dat ze er moe uitziet. "Als je er wakker uit wil zien moet je een huidskleurig oogpotlood aanbrengen op je waterlijn. Hierdoor zien je ogen er open uit."

15. Blush
De blush techniek van Whitney Port is om het aan te brengen op de jukbeenderen, voorhoofd, neus en kin. Het liefste gebruikt ze de kleur Orgasm van NARS.

Wat is jouw favoriete beauty tip?

Bron: InStyle, Beauty High
Beeld: Instagram

Must reads 👀