News

Hot or not: celebrities fan kleding

De Kardashians, Miley Cyrus, One Direction… Begin je al te gillen bij het horen van die namen? Sommige meiden wel! Bedrijven weten dat en daarom maken ze maar al te graag gebruik van deze celebs. Zo ook kledingmerken die ongegeneerd het hoofd van een bekend persoon op een trui of broek (!) plakken. De grote vraag is of dit nu hot or not is.

Als groot Miley Cyrus fan wil je misschien niets liever dan een Miley Cyrus trui hebben. En OMG, als je elke avond over One Direction droomt wil je uiteraard een One Direction-broek. Of toch niet…? Ashish Kupta, die zijn collecties showt tijdens London Fashion Week, denkt van wel. De signature items uit zijn collectie worden goed ontvangen. En met signature items bedoelen wij de celebrities die hij in pailletten op kledingstukken maakt. 

Denk je dat het dragen van een celebrity op je trui goedkoop is? Dan heb je het fout. Voor een Miley Cyrus pailletten trui moet je in de webshop Brown fashion maar liefst £975 neerleggen wat omgerekend bijna €1.300 is! Je moet er iets voor over hebben… Blijkbaar is zijn fan base groot genoeg om de items te slijten aan het publiek. Daarnaast heeft Ashish ook vrienden gemaakt onder celebrities zelf. Zo zijn Katy Perry, Miley Cyrus en Madonna weg van zijn kleding.

Miley Cyrus trui, £975


One Direction broek, £1.375


Kim en Kanye trui, £1.300

Je moet dus een flink bedrag neertellen voor je favoriete celebrity op een trui of broek van de ontwerper Ashish Gupta. Dat is duidelijk! Als jij een budget hebt dat even groot is als het budget van de gemiddelde Hollywood ster is £1.300 voor een Kim Kardashian en Kanye West trui natuurlijk niets. Maar eh… De grote vraag is:

Zijn kledingstukken waar celebrities op afgedrukt staan hot or not? Zou jij zo'n item kopen?

Bron: Metro.co.uk
Beeld: Browns fashion