Winnen

Win: 10x Valentijn chocoladehart van Australian

[AFGELOPEN] De meest romantische dag van het jaar is bijna aangebroken… Weet jij al wat je aan jouw Valentijn gaat geven? Wij hebben één tip voor je: chocola! Liefde gaat door de maag en er is vrijwel niemand die niét blij wordt van chocola. Daarom heeft Australian speciaal voor Valentijnsdag chocoladeharten op de markt gebracht in verschillende smaken. Girlscene mag tien chocoladeharten weggeven. Winnen? Lees snel verder om te weten hoe je kans maakt. 

Elk jaar is het weer een struggle: wat moet je in hemelsnaam aan je lief geven? Of hoe ga jij je crush verrassen? Nu hoef je er niet meer over na te denken, want met het chocoladehart van Australian heb je zeker weten een goed cadeau! Het chocoladehart zit in een mooi bewaarblik en er zit lief kaartje met ‘Let love rule’ bij.

De verschillende creaties worden in Australian’s chocolade atelier gemaakt en zijn 100% fair made. Trakteer je liefje bijvoorbeeld op een exclusief melkchocoladehart met print of een massief chocoladehart met vers gebrande amandelen, hazelnoten en pecannoten. De chocoladeharten zijn voor €6,95 verkrijgbaar bij Australian.

Girlscene mag tien Chrisp chocoladeharten in de smaken melk, wit en puur weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op een chocoladehart?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op FacebookYouTube en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen via de linkerbalk.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder “win”) antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

 

Must reads 👀