Food

8 redenen waarom je groentesap zou moeten drinken

Vraag jij je af hoe celebs toch aan die glowing skin en hun fitte figuurtje komen? Eén van hun geheimen is groentesapjes drinken. Elke dag gaan sterren als Doutzen Kroes en Kim Kardashian aan de slag met een slowjuicer om een sapje te bereiden. Er zijn heel veel redenen waarom de prachtige vrouwen in Hollywood zweren bij groentesapjes… Girlscene vertelt je welke redenen dit zijn en waarom jij de dag dus ook zou moeten beginnen met veggie juice! 

1. Dagelijkse vitamineboost
Bestaat er iets gezonders dan groenten? In groenten zitten alles wat je nodig hebt qua voedingsstoffen. De basis van een gezond lichaam! Je kunt eigenlijk nooit te veel groenten binnenkrijgen, maar zorg wel dat je genoeg varieert. Elke dag hetzelfde groentesapje drinken is niet alleen oersaai, maar zo haal je ook niet het optimale uit je voeding. 

2. Niks kan tegen verse sap op
Maarre… waarom juicen en niet gewoon een paar wortels eten? Sap is zo goed voor je, omdat je alleen nog maar een drankje overhoudt met alle voedingsstoffen. Als je het sapje drinkt dan hoeft je lichaam geen andere voedingsstoffen af te breken, waardoor je dus meteen alle belangrijke stoffen opneemt zonder dat er belangrijke stoffen verloren gaan.

3. Groentesapjes zijn lekker
Niet geheel onbelangrijk: groentesapjes zijn lekker! Groentesapjes zijn er in veel combi's, je kunt zelf kiezen welke groente je het lekkerst vindt. Met juicen kun je ook groente binnenkrijgen die je normaal niet zo snel zou eten, zoals selderij en venkel. 

4. Dé uitkomst voor groentehaters
Ben jij zo iemand die de groente aan de kant schuift en alleen het vlees en de aardappel opeet? Dat is jammer, want je lichaam mist hierdoor behoorlijk veel belangrijke stoffen. Door groentesapjes te drinken los je dit probleem op. Een groentesapje is heel lekker, maar mocht je het nog steeds niet te pruimen vinden dan kun je het altijd nog snel achterover slaan ;-). 

5. Dipje? Drink veggie juice!
De ochtend is niet voor iedereen het favoriete moment van de dag, al helemaal niet als je een drukke dag voor de boeg hebt op school. Als je last hebt van een dipje, dan is een groentesapje een heel goed idee. Zie het als een blikje Red Bull, maar dan gezond! Na 20 minuten neemt je lichaam alle voedingsstoffen op en zal je je veel energieker voelen. Kom maar op met die dag! 

6. Sleutel naar een fit en gezond lichaam
Groentesapjes hebben een positief effect op je lichaam. Het kan je helpen met afvallen, omdat het onder andere je spijsvertering versnelt. Het zorgt ook voor een glanzende en egale huid. En wie wil dat nou niet? 

7. Je merkt snel resultaat
Een groentesapje is geen warme chocolademelk, daarom willen we graag snel resultaat zien en voelen. En gelukkig kun je dat ook verwachten! De meeste mensen voelen na een week al resultaat. Ze voelen zich fitter, energieker en helderder. Nou, daar teken we voor! 

8. Het is lekker makkelijk
Als we in een gezonde bui zijn dan kunnen we spontaan drie verse sapjes maken. Maar eerlijk is eerlijk: na een paar dagen stoppen we weer met het juicen. Opeens ben je de grote voordelen van groentesap vergeten of we hebben stiekem gewoon geen zin meer om elke ochtend in de weer te gaan wortels, venkel en spinazie. Enne.. je moet er eerder voor opstaan. Waarom een groentesapje toch een gevalletje 'kind kan de was doen' is? Nou, omdat je tegenwoordig ook kant-en-klaar veggie juices hebt!

V-Bomb Veggie Juice zijn sapjes waarbij rauwe groenten, kruiden en fruit met een slowjuicer worden geperst. Omdat er tijdens dit proces geen hitte vrijkomt blijven alle waardevolle voedingsstoffen bewaard. Het is een volledig natuurlijk product, heerlijk fris van smaak en zonder toevoegingen. Volledig puur en dus geheel E-nummer vrij & rijk aan de dagelijkse behoefte groenten en fruit, maar liefst 500 gram in 250 ml! Ze leveren V-Bomb Veggie Juice diepvries aan bij de consument in recyclebare flesjes met een houdbaarheid van 9 maanden. Na 24 uur ontdooien is de juice in de koeling gedurende 5 dagen houdbaar. Zo kan je zelf bepalen wanneer je het drinkt. Ideaal!


De V-Bomb juices zijn verkrijgbaar in de bovenstaande smaken

Actie
Heel de maand februari krijg je met de kortingscode IWANTVBOMB 15% korting bij bestelling vanaf 25 flesjes in de webshop. Deze boxen kun je geheel zelf invullen en je favoriete smaken samenstellen. Wil je eerst zelf de zes smaken proeven? Voor €19,50 kun je het proefpakket bestellen in de webshop www.v-bomb.com.

Volg V-Bomb ook op Facebook en Instagram! Heb je een foto gemaakt met jouw V-Bomb, plaats 'm dan op social media met de hashtag #IWantVbomb. Zo kunnen we elkaar motiveren en maak je ook nog eens kans op een big box!

Ga jij jouw dag beginnen met een groentesapje? Wat vind je van V-Bomb, zou je het weleens willen proberen? 

Bron: juicing, vbomb, bestofrawfood

*Dit is een gesponsord artikel