News

Wow: Bruce Jenner verschijnt als vrouw op de cover

"Mijn leven als vrouw" kopt het Amerikaanse tijdschrift In Touch, met een foto van Bruce Jenner met lippenstift en roze wangen. Je zou denken dat Bruce -de vader van Kendall en Kylie Jenner- zijn verhaal over een transformatie heeft gedaan, maar dat is niet waar. Het tijdschrift heeft Bruce als vrouw gephotoshopped. Gaat dit te ver? 

Bruce Jenner wil liever een vrouw zijn, die geruchten gaan al maanden. Verschillende magazines hebben de realityster al op de cover gezet met een gossip verhaal over zijn transformatie, maar deze week gaat een Amerikaans roddelblaadje een stap verder. In Touch heeft Bruce als vrouw op de cover gezet. Hiermee zeggen ze dat hij een transformatie als vrouw doormaakt, maar dat is nooit bevestigd door Bruce zelf!

In het tijdschrift staat een verhaal met insiders die vertellen over zijn 'geheime' transformatie. Bruce zou zich nu voorbereiden om groots aan te kondigen dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan. "Hij wil het groots bekendmaken op de voorpagina van The Advocate, een groot LGBT-tijdschrift", weet een bron te vertellen. "Hij wil er zo glamorous mogelijk uitzien, compleet met make-up en outfit". 

Bruce zou al een paar dingen veranderd hebben aan zijn lichaam. Hij liet zijn adamsappel weghalen, maakte veranderingen in zijn gezicht en werd onlangs gezien met borsten. Ook experimenteert hij met oorbellen en nagellak. Althans, dat beweren bronnen. In Touch dacht Bruce een stapje voor te zijn door hem als vrouw op de cover te zetten. 

Bruce heeft nog niet gereageerd op de cover, maar ex-vrouw Kris Jenner is in ieder geval not amused. Sterker nog, Kris is woedend op het tijdschrift. "Het is gemeen, of het nu waar is of niet", zou Kris gezegd hebben tegen een anonieme bron. Kris zou vinden dat het tijdschrift te snel conclusies trekt en de gefotoshopte vindt ze veel te ver gaan. 

Wat vind jij: gaat In Touch te ver met de cover? Denk jij dat Bruce echt als vrouw door het leven wil gaan?

Bron: rtl, buzzfeed, justjared

Must reads 👀