News

Schokkende naaktfoto’s van Miley Cyrus opgedoken

Miley Cyrus did it again. Begin 2014 was ze het gesprek van de dag, maar naarmate het jaar vorderde hoorden we steeds minder over de popzangeres. Misschien goed, want sommigen werden stiekem Miley-moe. Inmiddels is het 2015 en is Miley weer volop in het nieuws. Deze keer zijn er (naakt)foto's opgedoken die gemaakt zijn door een vriend. En V Magazine heeft de kiekjes!

Miley Cyrus houdt ervan om taboes te doorbreken – zou dat haar motto zijn? – en het randje op te zoeken. Zo zien we Miley in haar videoclip Wreckingball naakt door het beeld schommelen. Ieder z'n ding, maar één ding is zeker en dat is dat de popdiva van naaktheid en aandacht houdt. En overal waar Miley is, is wat te beleven. Zo ook tijdens haar Bangerz tour! Goede vriend Cheyne Thomas was aanwezig mét polaroid camera om een serie aan foto's – de ene nog bloter dan de ander – te nemen. 

Nu heeft V Magazine de privéfoto's in handen die Miley en Cheyne samen hebben gemaakt. Op de website (en in het magazine) deelt Miley haar foto's. Neem een kijkje…


Het moge duidelijk zijn dat naakt zijn rondom vrienden geen probleem is voor Ms. Cyrus. Sex sells, toch Miley? Daarom spoort ze haar Instagram volgers aan om editie van V Magazine te kopen waarin je haar op papier kunt bewonderen.

Wat vind jij van de foto's? 

Beeld: V Magazine