Lifestyle

De 9 leukste YouTubers

Verveel je je te pletter? Dan is er één manier om je tijd door te komen… En dat is door YouTube video's te kijken! Niets is op zo'n moment lekkerder dan video na video te bekijken. De Girlscene redactie klikt ook graag wat video's aan en inmiddels hebben we verschillende favoriete YouTubers. Wil je weten wie je absoluut moet volgen? Lees dan snel verder.

Lisa Eldridge
De top 9 trappen we af met een favoriet van velen: Lisa Eldridge! Girlscene's Emma en Renée kijken maar al te graag naar haar tutorials en ook Fashionscene's Tess krijgt er geen genoeg van. Lisa is een professionele visagist en weet hoe je met een minimale hoeveelheid make-up het mooiste uit vrouwen kan halen. Echt een must watch. Ook fijn: ze gebruikt vaak modellen en celebrities als gezicht om de make-up op aan te brengen.


 

 

Tanya Burr
Voor een 25-jarige kon Tanya Burr weleens kinderachtig overkomen, maar gelukkig zijn haar video's de laatste tijd iets meer Tanya en kalmer dan normaal. Ooit werkte ze als verkoper bij beauty counters en inmiddels heeft ze het geschopt tot populaire YouTuber. En succesvol is ze, want ze heeft zelfs haar eigen beauty producten.
 


 

 

ViviannaDoesMakeup
In de categorie make-up mag ViviannaDoesMakeup niet ontbreken. De Britse beauty is prettig om naar te kijken en houdt niet van een gezicht vol make-up. Ze weet het nodige van beauty, maar toch weet ze alles zo te brengen alsof ze net zoals jij en de rest van de meisjes die kijken is. Het is alsof je naar een vriendin kijkt wat haar video's sterk maken.
 

 

 

 

Amelia Liana
Het moge duidelijk zijn dat ze in het huishouden van Amelia Liana geld hebben, maar dat maakt haar niet minder leuk om naar te kijken. Ondanks een Givenchy tas aan haar arm en een paar Jimmy Choo laarzen aan haar voeten weet ze toch nuchter te blijven en komt ze niet als een snob over. Naast high end producten vindt ze het helemaal niet erg om goedkope dingen te gebruiken in haar video's. Feit: één van haar favoriete foundations is gewoon van L'Oréal.
 

 

 

GentleWhispering
Een tijd geleden schreven we een artikel over ASMR. Dé manier om te ontspannen en in slaap te vallen! De beste AMSRtists – zoals deze videomakers heten, is in Girlscene's ogen GentleWhispering. Als Girlscene's Renée niet in slaap kan vallen doet haar stem wonderen. Kijk (of luister) en relax…
 


 

 

Evelina
Voor fijne fashion DIY's en goed gemonteerde mode video's moet je bij Evelina zijn. Met bijna een miljoen abonnees weet ze veel mensen te boeien. Oorspronkelijk komt Evelina uit Oost-Europa, maar inmiddels is ze al een tijd gevestigd in het zonnige Los Angeles. 
 


 

 

Chriselle Lim
Een andere modegoeroe is Chriselle Lim. Ze werkt als stylist en weet de mooiste outfits bij elkaar te zoeken. Op dit moment staan de video's op een lager pitje door haar zwangerschap, maar de video's uit het verleden zijn meer dan de moeite waard om eens te bekijken.
 


 

 

Tyler Oakley
Tyler Oakley is zo'n type waar veel mensen om kunnen lachen. Iedere video die hij op zijn kanaal plaatst is vrolijk en zijn lach werkt aanstekelijk. Mede daarom is het goed te begrijpen dat hij meer dan 6 miljoen abonnees bij elkaar heeft verzameld. Everybody loves Tyler!
 


 

 

Lo Bosworth
Komt de naam Lo Bosworth je voor? Dat kan, want ze is de BFF en voormalig castlid van de series Laguna Beach en The Hills. Tegenwoordig woont Lo niet meer in Los Angeles, maar in New York en houdt ze onder andere een YouTube kanaal bij. 
 


 

Welke YouTubers vind jij het leukst?

Bedankt voor de tip, Laura G.!