Celebs

Deze 8 celebs werkten voor een andere celeb

Elke beroemdheid was eerst -net als wij- een 'gewoon' mens. De één werd beroemd door zangtalent en de andere kennen we weer als acteur of actrice uit die geweldige serie of film… Ook zijn er celebs die voordat zij zelf beroemd werden voor een andere celeb hebben gewerkt. Girlscene vertelt je welke acht celebs ooit voor een andere celeb gewerkt hebben voor hun #famous tijd.

1. Kim Kardashian was Paris Hilton's styliste 
In 2006 stond Kim beter bekend als fashion styliste in Hollywood en probeerde op die manier succes te maken. Paris Hilton begon toentertijd bekend te worden dankzij de serie 'The Simple Life'. Op deze manier kwamen de twee samen en besloot Paris Kim, die ze al jaren kende, aan te nemen als haar assistente. Als Paris op reis ging, mocht Kim mee. Samen feesten in Ibiza! Kim werd daarnaast wel ingezet voor het organiseren en sorteren van Paris' kledingkast…

2. Jennifer Garner was de babysitter van Stephen Colbert's kids
Jennifer was ongeveer rond dezelfde tijd als Colbert gastster in de serie Spin City. Stephen huurde Jennifer toen in als babysitter voor zijn kinderen, omdat ze een zakcentje bij wilde verdienen. 

3. Mindy Kaling liep stage bij Conan O'Brien
De toen 19-jarige Mindy heeft stage gelopen bij Conan O'Brien toen hij nog de host was van Late Night. Inmiddels is Mindy 35 jaar en heeft ze haar eigen serie, waarin ze de hoofdrol heeft en het script schrijft. 

4. Allison Wiliams was Tina Fey's assistente
De Amerikaanse presentator Brian Williams hielp zijn dochter aan een baan als Tina Fey's personal assistent tijdens de zomer toen ze de film Baby Mama opnam. Allison was ook productie assistente bij Robert Altmant's 'A Prairie Home Companion'. 

5. Wayne Gretzky was de babysitter van Robin Thicke
Wayne Gretzky is een voormalig professioneel ijshockeyspeler uit Canada. Hij was ingehuurd door Alan Thicke en paste toen op de 11-jarige Robin Thicke. 

6. Ashley Olsen liep stage bij Zac Posen
Ashley liep stage bij Zac om credits te verdienen bij NYU. Haar zusje Mary-Kate werkte toen voor fotografe Annie Leibovitz. 

7. Bethenny Frankel was de nanny van Paris Hilton
Paris heeft meerdere celebs voor haar aan het werk gezet. Bethenny werkte een aantal jaar geleden als hostess in een restaurant in Beverly Hills. Hier heeft ze toentertijd Kyle Richards ontmoet, die haar aanbood om nichtjes Nicky en Paris Hilton naar school te brengen. 

8. Steve Carell werkte voor Jon Stewart
The Daily Show was een lanceerplatform voor veel van onze favoriete acteurs en cabaretiers. Steve Carell kreeg daar ook een podium. Evenals Stephen Colbert, Rob Corddry, Ed Helms, Rob Riggle en Josh Gad. 

Wist jij dat deze celebs voor een andere celeb gewerkt hebben? 

Bron: Refinery29
Bron Beeld: Reporters.be