News

Gossip Girl(scene) week 2

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kendall Jenner for Marc Jacobs, pech voor Miley Cyrus, Kylie Jenner's bizarre transformatie, plastic surgery gone wrong bij een Teen Mom en Justin Bieber die zijn edele delen groter heeft laten Photoshoppen. 

Kendall Jenner doet goede zaken! Het model is te zien in een nieuwe campagne van Marc Jacobs en de eerste beelden zijn al uitgelekt. De andere modellen die meedoen met de campagne zijn zeker niet de minsten, Kendall werkt samen met Karlie Kloss en Adriana Lima. Well done! 

Arme Miley… In een jaar tijd is er maar liefst drie (!) keer ingebroken in haar huis. Deze week was het weer raak, dieven hebben een aantal spullen en haar creditcard gestolen. De man die een aantal maanden geleden in Miley's huis inbrak, wordt deze week veroordeeld. We hopen maar voor Miley dat ze 's avonds nog kan slapen… Brrr!

Oeh la la! Deze week werden de kiekjes van Justin Bieber's Calvin Klein campagne gepubliceerd en ehhh… wij kregen het er best wel warm van. Die abs! Helaas schijnt Biebster in real life toch minder spieren te hebben. Volgens insiders heeft Justin veel te danken aan Photoshop. Met behulp van dit programma zou zijn wasbordje meer definitie hebben gekregen en zijn edele delen -als je begrijpt wat we bedoelen- zijn groter gemaakt. Ai! 

Kim Kardashian is niet de enige die we nooit betrappen met een glimlach, ook Victoria Beckham is geen fan van lachen. Vorige week heeft Kim Kardashian uitgelegd waarom ze nooit lacht en dus vond Vicky het ook tijd voor een verklaring. "Ik hoef niet te lachen. Ik lach van binnen", vertelt ze in een interview met Vogue. Ehhh, ok?!

Girls: be warned! Teen Mom Farrah Abraham dacht mooiere lippen aangemeten te krijgen, maar dat pakte toch iets anders uit. Ze wilde graag vollere lippen en die kreeg ze ook… Alleen iets té. De realityster heeft echter genoeg zelfspot om haar mislukte lippen met ons te delen via Twitter. Wij besluiten bij deze om nooit onze lippen te laten opspuiten, wat jij? 

Dat Paris Hilton veel van dieren houdt is algemeen bekend. Ze heeft meer dan tien huisdieren. In haar tuin staat zelfs een speelparadijs voor de honden! Maar wat ze onlangs heeft uitgegeven aan haar trouwe viervoeters… Volgens een bron was Paris aan het shoppen in een dierenwinkel in Beverly Hills. Het bedrag dat ze bij de kassa afrekende? €21.000! Over verwende huisdieren gesproken…

Kylie Jenner in dertien maanden tijd flink veranderd. Dat kun je goed zien als je haar Seventeen cover met haar Cosmopolitan cover vergelijkt. Wow! Herken jij haar nog? 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline
Bron beeld: instagram & twitter

Must reads 👀